facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Radovljica, Podnart

269.000 €
= 389 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 690.9 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1665 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1928
 • date_rangeAdaptacija: 2020
 • codeŠifra: PH00675SI

Podroben opis nepremičnine

PODNART

Posredujemo pri prodaji lepo vzdrževane večje stanovanjsko poslovne stavbe v kraju Podnartu, ki je nekje na sredini med Kranjem in Radovljico, in je od AC priključka Tržičo oddaljen   cca 6 km.

Dostop do objekta poteka v celoti po asfaltni cesti, v bližini pa je tudi vsa potrebna infrastruktura (trgovina, pošta, železniška postaja, ...).

Objekt je bil zgrajen leta 1928 in je že takrat funkcioniral kot stanovanjsko poslovna stavba - v pritličju je bila gostilna, v drugem nadstropju dve veliki stanovanji in salon, kjer so prirejali poroke in podobne dogodke, v drugem nadstropju pa je bilo sedem tujskih sob (sobe za turiste). 

Hiša, ki stoji na parceli velikosti 1.106 m², ima prostorno urejeno dvorišče, ki je sedaj delno urejeno v parkirišča, na njem pa stojita še dva zidana objekta, ki sedaj funkcionirata kot garaže in shrambe oz. kolesarnice. Ob hiši je še dodatna  lepo urejena parcela, ki sedaj predstavlja zelenico, sicer pa je zazidljiva.  Meri 449m² na njej pa je mogoče zgraditi objekt ali jo urediti v dodatna parkirišča. Poleg te parcele sta čez cesto dodatni dve lastniški zemljišči, urejeni v označena parkirna mesta. Skupaj ima objekt zagotovljen okoli 20 parkirnih mest.

V letih 2020-2021 je bila hiša osvežena oz. delno obnovljena: prebeljeni so bili vsi skupni prostori, prebarvana so bila glavna vhodna vrata, zamenjana svetila, obrušene in lakirane stopnice in podesti, prebarvana zunanja lesena okna in podesti, delno zamenjani želbovi, dve stanovanji sta bili na novo opremljeni. 

Stavba obsega klet, pritličje, prvo nadstropje, drugo nadstropje in mansardo.  V kleti, ki meri cca 100m² so shrambe oz. kleti, pritličje velikosti cca 150 m²  ima poslovno namembnost in je sedaj prazno, 1. in 2. nadstropje pa obsegata 5 izdelanih stanovanj (2 po 80 m², 40m², 50m² in 70m²), ki so sedaj zasedena z najemniki.

Objekt ima uporabno dovoljenje, vse priključke, je zk urejen in brez bremen, ter vseljiv po dogovoru, primeren pa za gostinsko, turistično ali kombinirano dejavnost, ali pa kot investicija za oddajanje v kratkoročen (tudi hostel) ali dolgoročen najem.

Lepo vabljeni na ogled! 

 

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

  Hiter kontakt

  Špela Ingolič

  SVET REAL d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: