facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Notranjsko - kraška, Cerknica, Begunje pri Cerknici

185.000 €
= 493 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 375.5 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1519 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2010
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: HP1486

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkVrtcheckKletcheckPokrito parkiriščecheckTerasacheckParkirišče
 • Ogrevanje
  checkDrva
 • Luksuz
  checkBližina naravecheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Nedokončana hiša stoji v mirni ulici na robu naselja Begunje pri Cerknici. Hiša je zelo kvaliteno zidana, debelejše medetažne nosilne betonske plošče, ker je lastnik v njej imel obrtno dejavnost s težkimi stroji. V pritličju-polkleti so lahko delavnice ali 3 ogromne garaže, wc in pisarna, skladišče, kuhinja, višina stropa je več kot 3 metre, notranje betonske stopnice vodijo v prvo nadstropje oziroma pritličje gledano iz druge strani hiše. V tej etaži je lahko ločeno stanovanje, saj ima tudi svoj vhod-izhod na vrt in dovoz. Etaža je delno izdelana, saj se je tam opravljala obrtna dejavnost. V mansardo vodijo notranje betonske stopnice ima pa tudi lasten vhod iz zgornje strani parcele, tudi v tej etaži je mogoče izdelati ločeno stanovanje z dostopom po zgornji strani parcele, ki je razdeljena na 3 dostopne nivoje. Hiša nudi veliko odprtih možnosti, v pritličju je lahko delavnica v nadstropju in mansardi veliko stanovanje ali pa dve ločeni stanovanji, lahko pa mansardo pustite neizdelano. Parcela je v večini pod naklonom in nima večje ravnine, je pa v več platojih-terasah katere omogočajo ločene dostope do vsake etaže hiše.

Ob hiši sta vkopana dva zalogovnika za vodo iz strehe v skupni kapaciteti 10.000 litrov za namen sanitarne vode, za zalivanje, splakovanje wc-jev, za pralni stroj, kar omogoča ekološko vzdržnost in velik prihranek pri porabi pitne vode. 

Pogoj prodajalca je, da kupec plača 2% davka na promet nepremičnin. Nepremičnina je v ekskluzivni agencijski prodaji, stranke naprošamo, da se za oglede predhodno dogovorijo z agencijo.

Hiter kontakt

Boris Kaluža

NEPREMIČNINE LAND d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: