facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Zreče

658.000 €
= 71 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 9237 m2
  • codeŠifra: zp zreče

Podroben opis nepremičnine

zazidljiva parcela

Na obrobju zahodnega dela Zreškega jezera posredujemo pri sestavi sončnih, dostopnih, urejenih zazidljivih parcel, v skupni površini 9237 m2.

Po pridobljeni lokacijski informaciji imajo površine namen za turizem, ki so namenjene hotelom, bungalovom in drugim objektom za turistično ponudbo in nastanitev.

Ter tako ob enem so to površine za oddih, šport in rekreacijo, ki so namenjene oddihu, rekreaciji in športom na prostem.

Po že izdelanem idejnem projektu je le tu možna izgradnja  7 novih apartmajskih hišk, ki so zasnovane kot vila dvojčki dveh različnih etažnosti. Etažnost se prilagaja terenu, tako so na južen delu naselja 4 dvonadstropne hiške, na severu kjer je teren strmejši pa 3 trinadstropne hiške. Novo naselje tako nudi 28 apartmajev, od tega so trije dvonadstropni. Dovoz do hišk je urejen z nadaljevanjem obstoječe ceste ulice

Jurija Vodovnika. Promet je urejen enosmerno, ob cesti je omogočeno bočno parkiranje.

NAKUP ZA IZVEDBO MOGOČNEGA KOMPLEKSA PREDSTAVLJA ODLIČEN NAKUP ZA INVESTICIJO TER TAKO MOŽNOST NADALJNE PRODAJE PO POSAMEZNIH ENOTAH ALI MOŽNOST ODDAJANJA  LE TEH.

DOKUMENTACIJA UREJENA !

Zemljiško knjižno stanje - brez bremen.

Z nami v Skupini ,,BIVAMO,, DODATNO NUDIMO!!

Ob morebitnem sestanku z vami, vas seznanimo še z dodatnimi alternativnimi investicijskimi možnostmi, projekti, ki jih le ta nepremičnina nudi, ob podpori naših strokovnjakov skupine Bivamo - arhitektov in gradbenikov naših partnerskih investitorjev. Prikažemo vam kompletno idejno zasnovo z dokumentacijo, razporeditev in v nadaljevanju ogled tudi po želji z enim od naših arhitektov.

Možnost prevzema nepremičnine takoj, po plačilu kupnine.

Vljudno Vas povabim k ogledu, skupnemu sestanku...kajti ,,Ustvarjamo, da bi vam odprli vrata,,ODPIRAMO JIH ZA VAS !,,

Irena Biščak, nepremičninska agentka - skupina Bivamo

https://irena.bivamo.si/

https://bivamo.si

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene. Kupec ne plača agencijske provizije.

 

Spletna stran

https://bivamo.si/

Hiter kontakt

Irena Biščak

BIVAMO, Irena Biščak s.p.