facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Brezovica, Prevalje pod Krimom

67.000 €
= 105 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 641 m2

Podroben opis nepremičnine

PREVALJE POD KRIMOM, SONČNA PARCELA, ZELENI PAS

Urejena, v celoti zazidljiva parcela pravokotne oblike v velikosti 641 m2, se nahaja v zelenem okolju, zadnja pred zelenim pasom, na idilični gozdnati lokaciji, kjer se res lahko spočijete. Parcela je z majhnim naklonom na dokaj ravnem terenu z lepim razgledom in ima sončno odprto lego. Vsi priključki (voda, elektrika, kanalizacija in internet) so v razdalji 50 m od parcele. Dostop do parcele je iz javne poti. Vabljeni na ogled !

V neposredni bližini je avtobusna in železniška postaja, do šole pa vozi šolski avtobus. V  bližini tudi vsa ostala infrastruktura (trgovina, pošta, ipd).

Dovoljenja gradnja SSe prostostoječi individualni objekt. Višinski gabariti objekta se lahko prilagajajo obstoječi gradbeni strukturi enake namembnost. Fz 40%. Največja dovoljena etažnost je K+P +M ali K+P+1+M.

Možen tudi najem kmetijskega zemljišča za daljše obdobje v neposredni okolici, v kolikor vam je zemljišče premajhno za kmetovanje.

Pogoj prodajalca je, da si stroške posredovanja delita kupec in prodajalec, vsak po 2% .

Našo celotno ponudbo, si lahko ogledate na https://pogled-nepremicnine.si, prav tako vas vabimo, da nas kontaktirate za posredovanje pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine na e-naslov: storitve.nepremicnin@gmail.com

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: