facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Brezovica, Prevalje pod Krimom, IZJEMNO SONČNA LOKACIJA

104 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 641 m2

Podroben opis nepremičnine

PREVALJE POD KRIMOM, IZJEMNO SONČNA LOKACIJA

Urejena, v celoti zazidljiva parcela pravokotne oblike v velikosti 641 m2, se nahaja v zelenem okolju, zadnja pred zelenim pasom, na idilični gozdnati lokaciji, kjer se res lahko spočijete. Parcela je z majhnim naklonom na dokaj ravnem terenu z lepim razgledom in ima sončno odprto lego. Vsi priključki (voda, elektrika, kanalizacija in internet) so v razdalji 50 m od parcele. Dostop do parcele je iz javne ceste. Vabljeni na ogled !

V neposredni bližini je avtobusna in železniška postaja, do šole pa vozi šolski avtobus. V bližini tudi vsa ostala infrastruktura (trgovina, pošta, ipd).

Dovoljenja gradnja SSe prostostoječi individualni objekt. Višinski gabariti objekta se lahko prilagajajo obstoječi gradbeni strukturi enake namembnost. Fz 40%.

Tlorisna zasnova objektov je podolgovata, z razmerjem stranic najmanj 1:1,4; 

Največja dovoljena etažnost je K+P +M ali K+P+1+M (kolenčni zid do 60 cm). Klet je dovoljena tam, kjer to dopuščajo geomehanske razmere, potek komunalnih vodov, zaščita podtalnice in zaščita sosednjih objektov. Klet je lahko delno vkopana.

Možen tudi najem kmetijskega zemljišča za daljše obdobje v neposredni okolici, v kolikor vam je zemljišče premajhno za kmetovanje.

Pogoj prodajalca je, da si stroške posredovanja delita kupec in prodajalec, vsak po 2% .

Našo celotno ponudbo, si lahko ogledate na https://pogled-nepremicnine.si, prav tako vas vabimo, da nas kontaktirate za posredovanje pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine na e-naslov: storitve.nepremicnin@gmail.com

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: