facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

521.000 €
= 290 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1796 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • reorderEner. izk. Ni potrebna
  • codeŠifra: PZ25871RL

Podroben opis nepremičnine

Sibirija

Prodamo stavbno zemljišče za namene poslovno-stanovanjske gradnje ob popolnoma prenovljeni cesti dveh Cesarjev (Sibirija) z že vzpostavljeno komunalno infrastrukturo (elektrika, voda, kanalizacija, plin, kolesarska pot, pločnik za pešce, javna razsvetljava). Na parceli je s soglasjem soseda možna izgradnja objekta dimezij 8x40 m, brez soglasja soseda pa dimenzij 6x40 m. Na drugi strani parcele je potok Mali Graben s sprehajališčem, ki bo kmalu urejeno tudi kot kolesarska pot in bodočo povezavo preko brvi s Koprsko cesto in Murglami.

Parcela je namenjena za izgradnjo večstanovanjskega in poslovnega objekta etažnosti VP+2+M ali T (visoko pritličje, prvo in drugo nadstropje plus mansarda ali terasa).

Parcela bo za gradnjo predvidoma primerna spomladi v roku dveh do treh let, ko naj bi bila zaključena vsa omenjena dela in sprejet OPPN. Na voljo je tudi nakup sosednjih dveh parcel skoraj enakih dimenzij.

Na voljo takoj, vabljeni k ogledu!

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene. Kupec ne plača agencijske provizije.

Hiter kontakt

Rok Lujanac

Stoja trade, d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: