facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

1.480.000 €
= 7.789 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 175 m2
  • reorderVelikost (bruto): 190 m2
  • expand_lessNadstropje: 3/7
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderEner. izk. A1

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckKletcheckPokrito parkiriščecheckDvigalo

Podroben opis nepremičnine

ob Argentinskem parku

Palača Schellenburg, 4-sobno stanovanje

V centru Ljubljane je v zaključnih fazah gradnje stanovanjski kompleks, ki bo stanovalcem nudil najvišjo kakovost življenja in udobje bivanja. Odlikujejo ga domišljeni tlorisi, vrhunski materiali, fasada iz kamna ter izredno trdnega in odpornega steklobetona, 30-letno jamstvo na okna ter gradnja v skladu z merili vodilnega svetovnega certifikata za trajnostno projektiranje in gradnjo Breeam. Objekt se z vidika ogrevanja uvršča v energetski razred A1 in spada med skoraj nič energijske stavbe.

Predstavljam vam razkošno stanovanje s tremi spalnicami v Palači Schellenburg, ki meri kar 175 m2, skupaj s shrambo pa 190 m2. 

Tako kot se spodobi za sodobno meščansko rezidenco, so vsi prostori veliki in udobni z veliko naravne svetlobe. Poleg tega pa se stanovanje ponaša s prostorno teraso, s katere se nam (iz vseh nadstropij, tudi nižjih) ponuja lep pogled čez zeleno Častno dvorišče proti bližnji cerkvi in Argentinskem parku. 

Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico meri luksuznih 66 m2, če pa ji dodamo še 14 m2 veliko ložo, nas torej čez dan ali zvečer razvaja kar 80 m2 velik prostor, kjer se srečujemo z družino ali prijatelji.

Glavna spalnica z garderobo in en-suit kopalnico (master bedroom) meri 31 m2 in ima vzhodno lego, dve preostali spalnici (skupaj 26 m2) imata lastno veliko kopalnico, in sta obrnjeni proti zahodu. Seveda v tako velikem stanovanju ne gre brez priročnega utilityja, wc-ja za goste in predvsem velikega sprejemnega prostora, ki poskrbi za odličen prvi vtis ob vstopu gostov v naš dom. Višina stropov je 2,80 m.

Na obiskovalce pa bo zagotovo največji vtis naredila sama stavba s svojo harmonično dovršeno svetlo fasado in velikimi okni, francoskimi balkoni. Prav gotovo jih bo navdušila tudi reprezentativna avla z recepcijo 24/7 (concierge) in notranji interier Palače Schellenburg, ki se potem iz sprejemne avle nadaljuje po vseh nadstropjih do vhodnih vrat v stanovanja.

V Palači Schellenburg so 4 stopnišča in 4 dvigala, kar pomeni, da vsako dvigalo servisira le po 3 do 4 stanovanja na nadstropje. 

Za vrhunsko udobje bivanja bodo poskrbeli sodobni sistemi prezračevanja, hlajenja in ogrevanja ter verjetno najboljša in najvarčnejša okna na trgu (alu-les), ki v kombinaciji s fasado zagotavljajo, da bo Schellenburg skoraj nič energijska stavba, zgrajena v skladu z merili vodilnega svetovnega certifikata za trajnostno projektiranje in gradnjo Breeam. V kopalnicah bodo položene ploščice svetlih tonov in velikih dimenzij (150x75 cm), v sobah pa čudovit hrastov parket (oljen). V vseh prostorih bodo v spuščenem stropu nameščene led luči. 

Schellenburg ni od včeraj, je intimna zgodba, ki jo pišemo že več kot 15 let. Zgodba, ki se v Ljubljani zagotovo ne bo ponovila vsaj naslednjih dvajset ali trideset let. V tem edinem življenju se nam torej ponuja priložnost, da soustvarimo nekaj lepega, nekaj, kar bomo z veseljem in ponosom zapustili zanamcem. Izkoristimo to priložnost.

Dovolite mi, da vam podrobneje predstavim stanovanja, ki so še na voljo, najprej ob kavi v naši pisarni v centru mesta nedaleč od Schellenburga, nato pa si lahko stanovanja ogledamo tudi v živo. Na voljo je le še dobra tretjina stanovanj, zato ne odlašajte z obiskom. Palača Schellenburg bo vseljiva do konca leta 2023, medtem ko je Vila Schellenburg praktično že končana.

Cena 1,480.000 EUR vključuje stanovanje v 3. nadstropju, shrambo, dve parkirni mesti in 22% DDV. 

Cena podobnega stanovanja v 1. nadstropju je 1,397.000 EUR (188 m2), cena stanovanja v 5. nadstropju pa je 1,708.000 EUR (195 m2). V obeh primerih so vključeni: DDV, shramba in parkirni mesti. Kupec ne plača provizije.

 

Boris Milaković, 051 323 333, [email protected]

 

Hiter kontakt

Boris Milaković

QUDOS, center nepremičnin d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: