facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Tujina, S. Ciper

406.000 €+ ddv
= 1.845 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (neto): 185 m2
 • reorderVelikost (bruto): 220 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 400 m2
 • tabŠt. spalnic 3
 • date_rangeZgrajeno: 2022
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: POP32

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkBalkoncheckVrtcheckTerasacheckParkirišče
 • Priključki
  checkTelefon
 • Lega
  checkVzhodcheckJugcheckSevercheckZahod
 • Luksuz
  checkKlimacheckSavnacheckFitnescheckBazencheckWellnesscheckLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončnocheckDizajnerskocheckTip-topcheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Sredozemski raj - S. Ciper

Elysium - Vila

ELYSIUM – Nadstandardne vile

V okviru luksuznega stanovanjskega projekta „Elysium“, ki se bo razprostiral na več kot 33.000 m2, vam eksluzivno predstavljamo nadstandardne vile, ki bodo izpolnile vse vaše želje.
Vsaka vila obsega 220 m2 površine in nudi:
-    Tri spalnice, 
-    tri opremljene kopalnice, 
-    prostorne lože,
-    lasten vrt,
-    opremljeno kuhinjo,
-    kamin,
-    „utility“ prostor
-    možnost izvedbe privatnega bazena za doplačilo,
-    in mnogo več!
Površina nepremičnine se deli na 185 m2 bivalne površine ter 23 m2 balkonov in 14 m2 terase. Prav tako vsaki vili pripada zemljišče okoli nepremičnine, ki bodo različnih velikosti, vse do 438 m2. 

Stanovanjski projekt se bo nahajal v izredno priljubljenem predelu Severnega Cipra, kjer je visoka stopnja kratkoročnega oddajanja. Prav tako je blizu kar dveh urbanih središč, v bližini peščenih plaž in prometne infrastrukture. Lokacija je izjemna, zato se pričakuje, da bo rast vrednosti te nepremičnine nadpovprečna. 
Infrastruktura, ki bo na voljo v projektu zajema vse kar potrebujete za življenje kot trgovine, kavarna, restavracije in bari, savne, notranji in zunanji bazeni, fitnes in prostori za rekreacijo, prostori za žar in piknike, otroška igrala, parki in mnogo več. 

O SEVERNEM CIPRU:

Vrhunska kvaliteta življenja
Neokrnjena narava, več kot 300. sončnih dni, peščene plaže, toplo sredozemsko morje, nizki stroški življenja, mednarodna letališča ter bogata kultura, zgodovina in kulinarika.

Izjemen potencial
Novo žarišče mediterana za investicije v nepremičnine in središče mednarodnega turizma.

Enkratna priložnost
Postanite lastnik nepremičnine vrhunske kakovosti na izjemni lokaciji za razmeroma nizko ceno.


TRG NEPREMIČNIN

Primerjalno nižje cene nepremičnin kot v drugih mediteranskih regijah (Turčija, Grčija, Italija, Hrvaška., Južni Ciper...).

Stabilen trg nepremičnin - financiranje projektov z privatnim kapitalom.

Stabilna 10 % rast vrednosti nepremičnin.


INVESTICIJSKI POTENCIAL

Ponovna prodaja:
Zagotovite si največji donos z investicijo ob objavi projekta ob najnižjih cenah. Vrednost projekta se od začetka do zaključka gradnje podvoji tako kot cene enot in razlika v cenah je vaš čisti donos.

Sistem oddajanja in upravljanja:
Upravitelj destinacije zagotovi vse storitve oddaje, vaš čisti donos znaša 70% prihodkov oz. letno več kot 10% vrednosti nepremičnine.Tako si vašo investicijo povrnete v okvirno 10ih letih.  

ZANESLJIV IN VAREN POTEK NAKUPA

Naši strokovnjaki vas vodijo skozi celoten potek nakupa. Ob izbiri potencialne nepremičnine se uskladimo za obisk Severnega Cipra za več kot 3 dni, kjer si ogledate obstoječe projekte, projekte v gradnji in lokacije projektov v nastajanju, spoznate življenje na Severnem Cipru in vam predstavimo vse dodatne informacije. Za vas je stošek potovanja le vaša letalska vozovnica. Nakup je potrjen z prvim plačilom v višini 35 – 40 % kupoprodajne vrednosti nepremičnine in hkrati postanete lastnik nepremičnine z vpisom v zemljiško knjigo. 

Brez provizije za kupca.
Cene so brez 5 % DDV, taks in ostalih stroškov (odvetnik na lokaciji, strošek priklopa ipd.). Predstavljen promocijski material in vsebina opisov so informativne narave. Vse pravice pridržane.


Ne odlašajte in si zagotovitve vašo sanjsko nepremičnino že danes! Za vaša dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo. 

Hiter kontakt

Matej Brezinščak

BRN nepremičnine, Bojan Radusinović s.p.