facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Zadar

297.000 €
= 1.886 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 157.47 m2
  • expand_lessNadstropje: 2/2
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderEner. izk. A1

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckTerasacheckParkirišče
  • Ogrevanje
    checkTalno gretjecheckKlima
  • Luksuz
    checkKlimacheckBazencheckZelo sončnocheckLep razgled

Podroben opis nepremičnine

novo stanovanje penthouse z veliko teraso in jacuzzijem le 70 m od morja

Novo luksuzno stanovanje penthouse z veliko teraso in jacuzzijem le 70 m od morja.

Pri Zadru, v turističnem ribiškem mestecu Privlaka nastaja manjše moderno naselje, ki sestoji iz treh manjših vila blokov, ki so od morja oddaljeni le 70 mVsaka vila ima lasten bazen, stanovanja penthouse pa še svoj jacuzzi na terasi na vrhu stavbe. Bazeni so umeščeni na dvorišču, tako da ne motijo zasebnosti stanovalcev. Stanovanja bodo končana letošnje leto. Po končani gradnji bo okolica naselja lepo urejena z mediteranskim rastlinjem.  

Stanovanje penthouse, ki se nahaja v drugem nadstropju obsega hodnik (2,35 m2), predsobo (3,10 m2), dnevnobivalni del s kuhinjo in jedilnico (35,08 m2) z izhodom na balkon (8,38 m2), spalnico (9,76 m2), drugo spalnico (8,10 m2), kopalnico (4,22 m2) ter veliko teraso na vrhu stavbe (73,98 m2) z jacuzzijem. Stanovanju pripada eno zunanje parkirno mesto (12,50 m2).

Pri gradnji so uporabljeni kakovostni materiali, kar omogoča veliko udobnost, visoko energetsko učinkovitost in protipotresno varnost. 

Vsa stanovanja imajo: smart inverter klimatsko napravo za gretje in hlajenje, talno gretje kopalnice, notranja vrata modernega dizajna, okna s troslojno zasteklitvijo in Lowe premazom ter komarniki, ALU žaluzije na električni pogon, vrhunsko sanitarno opremo EU proizvajalcev, parket in keramiko visoke kvalitete, pripravo za smart inštalacijo, smart ključ kartico, video domofon, polnilnico za električna vozila, thermo fasado, protivlomna vrata, alarmni sistem. 

Lokacija nudi vso potrebno infrastrukturo za sodobno življenje in prijetne počitnice. Odlična dostopnost iz Slovenije. Iz Ljubljane ali Maribora je približno 400 km oziroma štiri ure vožnje z avtom po novi avtocesti. Privlaka se nahaja na polotoku, le 16 km iz zgodovinskega mesta Zadra. Ponaša se s prelepimi peščenimi plažami, čistim morjem, čudovitimi sončnimi zahodi in borovimi gozdovi. V mesecu septembru in oktobru je raj za surfarje zaradi ugodnega vetra z Velebita. 

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

V ceno je že vključen DDV. Kupec ne plača provizije.

Na voljo le še nekaj stanovanj. Najdite svoj rajski kotiček v Dalmaciji tudi vi! Za več informacij sem vam z veseljem na voljo!

 

Hiter kontakt

Jerca Hernaus

QUDOS, center nepremičnin d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: