facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Rovinj

950.000 €
= 3.105 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 306 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1171 m2
  • tabŠt. spalnic 3
  • date_rangeZgrajeno: 2008
  • date_rangeAdaptacija: 2020
  • reorderStanje: Vzdrževano
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. B2

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkAtrijcheckVrtcheckTerasacheckPokrito parkirišče
  • Ogrevanje
    checkKamincheckCKcheckKlimacheckTalno gretje
  • Luksuz
    checkBazencheckLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončnocheckDizajnerskocheckTip-topcheckPogled na morjecheckMirna lokacijacheckKlima

Podroben opis nepremičnine

kamnita, popolnoma opremljena vila z bazenom in pogledom na morje

Luksuzna, popolnoma opremljena kamnita vila poznanega hrvaškega notranjega oblikovalca, s tremi spalnicami in z bazenom ter lepim pogledom na morje.

Prelepa in unikatna vila se nahaja v majhnem naselju v Istri, iz Ljubljane oddaljenem le 170 km, oziroma dve uri vožnje z avtom po avtocesti. Vila se bohoti na velikem zemljišču, med nasadi sivke, lovorja in oljčnih dreves, iz katerih lahko letno pridelate približno 10 litrov lastnega olivnega olja.

Vila v pritličju (117 m2 neto) obsega predprostor, velik odprt dnevnobivalni del z jedilnico in s kuhinjo, ki bo navdušila vsakega ljubitelja kuhanja, shrambo z dvojnim hladilnikom, toaleto in utility. Dnevni prostor krasita sedežni garnituri francoske znamke Roche Bobois, zvočni sistem Bosekamin, ki v hladnejših mesecih nudi dodatno toploto in udobje ter ročno izdelana jedilna miza iz Sienne, ki se lahko preoblikuje in uporablja tudi kot biljard. Iz dnevnega prostora je izhod na pokrito teraso, s katere se odpira čudovit pogled na mediteransko zelenje in morje.

Kamnite stopnice vodijo v zgornje nadstropje (115 m2 neto), kjer se nahajajo tri spalnice, vsaka s svojo en-suite kopalnico in garderobnim delom. Iz glavne spalnice je izhod na še eno pokrito teraso, orientirano proti zahodu, s katere lahko občudujete sončne zahode.

V nivoju bazena se nahaja pokrit prostor za druženje (lounge bar) s kaminom. Od tu dostopamo do velikega ovalnega infinity bazena (43 m2), ki ima možnost gretja vode in plavanja proti toku. Poleg se nahaja še jacuzzi. Na tlakovanem dvorišču okrog bazena je veliko prostora za ležalnike. Dodaten čar temu prostoru daje tuš v obliki slapa. 

Na vrtu se nahaja še letna kuhinja s kamnitim žarom in krušno pečjo. Ob vili je pokrito parkirišče za pet avtomobilov.

Za prijetno temperaturo v hladnejših mesecih skrbi centralno gretje. V pritličju sta talno gretje in kamin, v zgornjem nadstropju radiatorji. Na voljo je klimatska naprava, vendar je vila zaradi odlične kamnite izolacije ne potrebuje. Celotna vila je pod alarmnim sistemom.

Vila je delo poznanega hrvaškega notranjega oblikovalca. Krasijo jo edinstveni kosi, ki jih je lastnik leta kupoval in zbiral med potovanji po svetu. Dizajn in oprema vile sta pritegnila pozornost mnogih hrvaških medijev. Vila je popolnoma opremljena in se taka tudi prodaja.

Vila bo s svojo lepoto in udobnostjo navdušila vsakogar. Primerna je za preživljanje nepozabnih počitnic, medenih tednov, druženju s prijatelji ali pa kot investicija za oddajanje. Ko enkrat vstopite v to čudovito vilo s pogledom na morje, se dopust resnično lahko prične.

Vila je od morja oddaljena le deset minut vožnje z avtom (Vrsar 20 km), Pula letališče (45 km), do znamenitega mesteca Motovun, ki je znan po filmskem festivalu in odličnih tartufih, je 25 km, do Rovinja 23 km.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Za dodatne informacije in ogled te čudovite vile, sem vam z veseljem na voljo.

Hiter kontakt

Jerca Hernaus

QUDOS, center nepremičnin d.o.o.