facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

459.399 €
= 5.873 €/m2*
Kontakt

Zoran Đukić

Stoja trade, d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 78.22 m2
  • tabŠt. spalnic 2
  • date_rangeZgrajeno: 2024
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PS25765ZĐ

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkPokrito parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Devana Park II

Prodaja stanovanj v novi soseski Devana Park II.

Soseska Devana Park II na pobočju Golovca in na idilični ljubljanski lokaciji, ki prepleta prednosti mesta in narave, se pospešeno gradi. Stanovanja pa tudi pospešeno dobivajo nove lastnike, ki se bodo lahko v nov dom vselili predvidoma konec leta 2024.

Pomembna novica je, da lahko kupci do konca oktobra letošnjega leta pomembno vplivate na tloris stanovanja, na izbiro notranjih materialov, keramike, parketov, ter objektu dodate lastno želeno noto. Prazni prostori že nestrpno čakajo na prav vašo inspiracijo ter na vaše kreativne zamisli o opremljanju stanovanja.

Stanovanja v soseski so različnih velikosti, in sicer od garsonjer pa do 4-sobnih stanovanj, kvadratur od 34,80 m2 do 141,75 m2 neto površin. Večina stanovanj naj bi imela nekaj zunanje površine. Razgledi iz stanovanj bodo prelepi, saj boste stanovalci imeli ljubljansko veduto z Alpami v ozadju kot na dlani. Prava posebnost bodo tudi prijetne zunanje zelene površine.

Več o samem projektu, razporeditev stanovanj in cene si lahko ogledate na spletni strani www.devanapark.si, kjer si boste zlahka izbrali takšno, ki bo ustrezalo vašim kriterijem.

Slike in vizualizacije so zgolj informativne narave. Razporeditev prostorov ter kvadrature za dotično stanovanje so prikazane na priloženem tlorisu. V ceno je že vključen DDV ter pripradajoče število parkirnih mest in shramba.

Hiter kontakt

Zoran Đukić

Stoja trade, d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: