facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

500 €/m2
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • expand_lessNadstropje: 4/4
 • date_rangeZgrajeno: 1800
 • codeŠifra: PS4647760DL

Podroben opis nepremičnine

MB - CENTER

Pozdravljeni,

predstavljamo vam odlično priložnost za investicijo v obliki adaptacije dveh (večsobnih) do štirih dvosobnih stanovanj v centru mesta Maribor. Gre za mansardo/podstrešje v 4. nadstropju staromeščanskega objekta, katerega nosilna konstrukcija je opeka in je priklopljena na vodovodno, električno in kanalizacijsko omrežje. Telekomunikacija poteka preko širokopasovne povezave operaterjev Telemach in Telekom. ( kabelski in optični priključek). Zgradba se nahaja v centru mesta, v neposredni bližini avtobusne in želežniške postaje ter v bližini vse najpomembnejše infrastrukture (trgovski centri, zdravstveni dom , sodišče, pošta itd.). Predstavlja odličen potencial za adaptacijo najemniških stanovanj, saj trenutno obstaja veliko povpraševanje po tovrstnem tipu stanovanj v tem predelu mesta.

Objektivni podatki: 301 m², 4. nadstropje, dejanska raba dela stavbe je shramba, sušilnica, pralnica (pridobivajo se soglasja solastnikov za spremembo namembnosti v stanovanjske dele)

Primerno za investitorje, ki se ukvarjajo z adaptacijo oddajo najemniških stanovanj. Cena ni fiksna, vabimo vas na ogled in k dajanju ponudb. Za več informacij nam pišite ali nas pokličite.

 

Denis Luthar, vaš posrednik

 

  Hiter kontakt

  Denis Luthar

  Market center Omnis d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: