facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Nova Gorica, Ajševica

134.555 €
= 85 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1583 m2
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
 • codeŠifra: PZ22901266859108MS

Podroben opis nepremičnine

AJŠEVICA

Gradbena parcela velikosti 1583 m² stoji na robu slikovite Vipavske doline, ponuja čudovite razglede in mirno okolje. Nahaja se v vasi Ajševica, le 5,5 km stran od Nove Gorice, kar omogoča enostaven dostop do vseh storitev, ki jih ponuja mesto.

Parcela je obdana z individualnimi hišami, kar ustvarja mirno in bivalno vzdušje. Z ravno površino in orientacijo zahod-vzhod zagotavlja obilico sončne svetlobe skozi vse letne čase, kar jo naredi, kot  idealno lokacijo za gradnjo sanjskega doma.

Potrebna komunalna infrastruktura je priročno blizu, kar olajšuje dostop do vseh potrebnih priključkov. Poleg tega je avtocestni priključek Vogrsko oddaljen le 6,5 km, kar zagotavlja hitro in enostavno povezavo z drugimi območji.

Zemljišče  predstavlja odlično investicijsko priložnost za tiste, ki si želijo zgraditi svoj sanjski dom ali za investitorje, ki iščejo obetaven projekt. Zemljiška knjiga je urejena, kar zagotavlja nemoten in brezskrben prenos lastništva.

Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini zemljišča, kar olajšuje povezavo z vodo, elektriko in drugimi nujnimi storitvami. Dostop do zemljišča je prav tako urejen, kar omogoča enostaven vstop in izstop.

Karakteristike:

 • vsi priključki v neposredni bližini,
 • dostop urejen,
 • možnost gradnje enostanovanjske stavbe,
 • območje ima sprejet OPPN =>  Parkovšče.

  

 

 

  Hiter kontakt

  Marko Štimnikar

  Market center Omnis d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: