facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Velenje

690.000 €
= 39,1 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 17642 m2
  • codeŠifra: 201136

Podroben opis nepremičnine

VELENJE

V neposredni bližini centra mesta Velenje vam ponujamo možnost nakupa zemljišča, ki je primerno za investicijo. Zemljišče je zazidljivo in primerno za stanovanjsko gradnjo.

Glede na predvideno umeščanje avtoceste v okolici Velenja, se v lokalnem okolju pojavljajo potrebe po nadomestnih stanovanjskih objektih. Pred izgradnjo predvidenega naselja je potrebno izdelati OPPN, s katerim bo investitor določil optimalno izrabo prostora in predvideno pozidavo. Izdelana je že analiza trga, idejna zasnova naselja in predvidenih objektov, ki jo lahko investitor poljubno prilagodi svojim potrebam.

Poleg zazidljivega zemljišča je možno dokupiti še sosednje stavbno zemljišče s površino 828 m² in gozdno parcelo velikosti 3260 m², ki ju je možno priključiti predvidenemu naselju ter tako povečati kvaliteto bivanja bližnjih objektov.

Prodajalec je pripravljen vzeti delno v račun enega od predvidenih stanovanjskih objektov.

Za več informacij in brezplačni ogled pišite na: [email protected], ali pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič. Kupec ne plača provizije za posredovanje. Nudimo vam tudi dodaten popust pri izvedbi geodetskih storitev in pripravi projektne dokumentacije za gradnjo.

    Hiter kontakt

    Dejan Lavbič

    CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: