facebook pixel

Izračun kredita

%
let

Izvedite koliko kredita vam zares odobrijo banke.

Vaš kontakt za prejem ponudbe

Savinjska, Slovenske Konjice

790.000 €
= 97 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 8175 m2
  • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
  • codeŠifra: PP336

Podroben opis nepremičnine

ZREČE, 8.175 m2, za investicijo, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, ravna in sončna parcela na odlični lokaciji, asfaltiran dostop, večja parcela s stanovanjsko hišo in poslovnim objektom, primerna za investicijo, prodamo. Cena: 790.000,00 EUR

Osnovno o nepremičnini: ravna in sončna parcela na odlični lokaciji, enostaven dostop.  Zelo primerna za investicijo.1.426 m2 zazidljivega zemljišča in 6.749 kmetijskega zemljišča. Na parceli se nahaja stanovanjska hiša, poslovni objekt in veliko utrjeno peščeno parkirišče (za tovorna vozila, avtobus). Možnost gradnje objektov za turistične namene – primerno za kmečki turizem, hotel   Oddaljenost od avtoceste znaša 4 kilometre, Terme Zreče 1 kilometer, smučišče Rogla 22 kilometrov.

Hiša: l. 1986, površina 275 m2, P+1+M. Hiši pripada garaža 45m2. Potrebna je manjše osvežitve.

Poslovni objekt: l. 1996, P+M. Zraven poslovnega objekta se nahaja večje parkirišče. Objekt je redno vzdrževan z novo fasado.

Priključki: voda, elektrika, ogrevanje na plin

Možnost gradnje objektov za turistične namene – primerno za kmečki turizem ali manjši hotel in podobno. 4 km do AC, 1 km do term Zreč in golf igrišča, 22 km do smučišča Rogla.

Energetska izkaznica za stanovanjsko stavbo je pridobljena. Energetski razred stanovanjske stavbe znaša D 104 kwh/m2a.

Pogoj prodajalca je delitev provizije v skupni vrednosti 4% + DDV na kupoprodajno vrednost in sicer na način, da krije prodajalec 1 polovico in kupec 1 polovico, torej vsak 2%+ ddv. Vabljeni na ogled!

NAROČITE ENERGETSKO IZKAZNICO - tajnistvo@roni-nepremicnine.si, 070 720 834

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo FACEBOOK stran!

 

Hiter kontakt

Nina Hudnik

RONI NEPREMIČNINE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: