Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1.867,00 m2
  • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
  • codeŠifra: 162

Podroben opis nepremičnine

ŠKOFLJICA, ŽELIMLJE, 1.867 m2, zazidljiva, mirno naselje, parcela z gospodarskim objektom potrebnim prenove, urejen dostop po občinski asfaltni cesti, sončna lokacija, prodamo. Cena: 75.000,00 EUR
 

Osnovno o nepremičnini: parcela se nahaja v naselju stanovanjskih hiš, je ravna in ima dostop po občinski asfaltirani cesti, odprta na JV. Na njej se nahaja starejši objekt s tlorisno površino 76 m2, ki ga lahko lastnik na svoje stroške odstrani. Del parcele (1544 m2) sodi v območje poselitve in del v območje gozdnih zemljišč.

Priključki: voda, elektrika, telefon, internet ob parceli

Dodatno: Dopustna gradnja: stanovanjska in spremljajoče dejavnosti, K+P, ali K+P+M ali K+P+1N, dovoljena gradnja: frčad, balkonov, strešnih oken in teras. Odprta lega, sončna lokacija. Zemljiškoknjižno urejeno.

Pogoj prodajalca je delitev provizije v skupni vrednosti 4% + DDV na kupoprodajno vrednost in sicer na način, da krije prodajalec 1 polovico in kupec 1 polovico, torej vsak 2%+ ddv. Vabljeni na ogled!

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

 

Hiter kontakt

Ivo Tratnik

RONI NEPREMIČNINE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: