facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Hrpelje - Kozina, Hrpelje

5.500 €
Kontakt

Nataša Hergold Mežič

MONDREAL d.o.o.

phonePokliči

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1800 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2007

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkParkirišče

Podroben opis nepremičnine

Juž.primorska, SEŽANA, HRPELJE

v OIC Hrpelje-Kozina oddamo proizvodno-skladiščni objekt s pisarnami v skupni izmeri 1275m2, 33x20m, višina 8m, višina spodnje medetaže 4m, P+M, v neposredni bližini železniškega tira ter na dobro dostopni in prepoznavni lokaciji.

Velikost parcele je 1.800m2, hala je zelo kvalitetno grajena ter ima vse energetske priključke, ki so potrebni za postrojenje brizganja in sestavljanja medicinskih pripomočkov-izdelkov iz plastičnih mas (el. prikl. moč 3x240A), kvarcni tlaki, vgrajeno medetažno tovorno dvigalo (1000 kg), kvaliteten prezračevalno-odsesevalni sistem, ogrevanje na biomaso.

V medetaži v mansardi so pisarniški prostori ter ostali prostori, ki so potrebni za cca 40 delavcev (sanitarije, menza, garderoba), pripravljalni prostori, ti prostori so opremljeni. Asfaltirana zunanja okolica, ob hali je cca 350 m2 odlagalnih nepokritih površin. Hala je primerna za različne dejavnosti.

Pogoji najema so plačilo tekoče najemnine (5.500 EUR), varščina v višini treh najemnin (16.500 EUR), najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 4500 EUR plus 22 % DDV.

Spletna stran

www.mondreal.com

Hiter kontakt

Nataša Hergold Mežič

MONDREAL d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: