facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

1.720 €/mesec
Kontakt

URBANISTIKA, d.o.o.

Urbanistika d.o.o.

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 181 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1970
  • codeŠifra: 559-2

Podroben opis nepremičnine

KOPER

ULICA 15. MAJA V KOPRU Proizvodna hala, skladišče, delavnica na odlični dostopni, vidni ter zelo frekvenni lokaciji, v poslovno stanovanjski in obrtni coni v Kopru, Proizvodna hala je primerna za dejavnosti proizvodnje, trgovine, skladiščenja in storitve. Predmet najema je del proizvodne hale s površino 181 m². Prostor predmet najema je sestvaljen iz dveh delov, večji s površino 138m² (15,6m x 8,8m) ter z manjšim prostorom s površino 43m², ki je ločen vendar je povezan s prehodom. Prostor predmet najema ima ločen samostojen vhod. najvišja višina prostora je 7m (v slemenu).

Možen dodatni najem prostorov v isti hali, prostor s površino 60m² ter zunanje zaprto dvorišče s površino 294m² (primerno za odprto skladiščenje ali za postavitev šotora ali nadstreška).

Pogoji najemodajalca za sklenitev najemnega posla: redno plačilo najemnine in obratovalnih stroškov, plačilo varščine v višini dveh mesečnih najemnin, plačilo sorazmernega dela NUSZ. Najemnik prevzame v plačilo del stroškov za posredovanje, del stroška sestave najemne pogodbe in dodatnih storitev posredovanja, t.j. najemnik ob sklenitvi posla pri oglaševani najemnini plača 1.720 EUR + 22 % DDV.

Vabljeni na ogled!

    Hiter kontakt

    URBANISTIKA, d.o.o.

    Urbanistika d.o.o.