facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper, ULICA 15. MAJA

8.300 €/mesec
Kontakt

URBANISTIKA, d.o.o.

Urbanistika d.o.o.

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 913 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1893 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1970
  • codeŠifra: 559-1

Podroben opis nepremičnine

KOPER, ULICA 15. MAJA

PROIZVODNA HALA - SKLADIŠČE

Proizvodna hala, skladišče, na odlični dostopni in vidni ter zelo frekvenni lokaciji, v poslovno stanovanjski in obrtni coni v Kopru v ulici 15. maja, proizvodna hala primerna za dejavnosti proizvodnje, trgovine, skladiščenja in storitve. Objekt je zasnovan kot dvoladijska hala, je tlorisnih gabaritov cca 32mx31m je solidne AB montažne konstrukcijske zasnove, kot pritlični objekt z ločno montažno AB konstrukcijsko izvedbo strehe. Nepremičnino tvorijo pretežno proizvodni prostori, z dvemi večjimi odprtimi proizvodnimi, delavniškimi površinami 436m² ter 252m² ter z ostalimi pomožnimi prostori delavnicami ter pisarniški prostori. V najvišjem delu stavba meri h=7m. V kompleksu je možno umestiti tudi različni ločeni dejavnosti saj ima stavba več dostopov ter 6 različnih vhodov.

Zunanja manipulativna površina znaša cca  900m². Zunanje površine so namenjene parkirišču za zaposlene in obiskovalce, skladiščenju na odprtem.

Predmetna nepremičnina ima večji potencial razvoja, umestitvi druge vsebine in spremembi namembnosti saj se po namenski rabi nahaja na območju centralnih dejavnosti v katera sodijo: stalna ali občasna stanovanja, trgovina (tudi trgovski center, nakupovalni center, veleblagovnica) s priročnimi skladišči, hoteli, turistična naselja in druga gostinsko-turistična dejavnost, proizvodno servisne dejavnosti, zdravstvene ustanove, domovi za ostarele, javna uprava, zavarovalniške in druge storitve. Možnost razvoja višinskega gabarita do 10m (po predlogu osnutka novega OPN Koper je maksimalen dopusten višinski gabarit na območju povečan na 14m).

Za potrebe umestitve nove dejavnosti je možna ureditev prilagojenega dostopa do objekta v obliki Drive-through izvedbe.

V objektu je izveden razvod komprimiranega zraka. Objekt ima elektroenergetski priključek s priključno močjo 35kVA, možna povečava do 3 x 80A. Ostali  priključki: telekomunikacija, voda, fekalna in meterorna kanalizacija.

Stavba ima uporabno dovoljenje.

Možen je tudi dogovor o najemmu nepremičnine z odkupom.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno. 

Pogoji najemodajalca za sklenitev najemnega posla: redno plačilo najemnine, plačilo varščine v višini dveh mesečnih najemnin, plačilo NUSZ. Najemnik prevzame v plačilo del stroškov za posredoavnje, del stroška sestave najemne pogodbe in dodatnih storitev posredovanja, ki jih najemnik poravna najemodajalcu ob podpisu najemne pogodbe t.j. najemnik ob sklenitvi posla pri oglaševani najemnini plača 8300 EUR + 22 % DDV.

Vabljeni na ogled!

    Hiter kontakt

    URBANISTIKA, d.o.o.

    Urbanistika d.o.o.