facebook pixel

Izračun kredita

%
let

Pridobite neobvezujočo ponudbo pri izbranih bankah:

Vaš kontakt za prejem ponudbe

Hrvaška, Umag-Umago

2.520.000 €
= 16.800 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 150 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 12 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2015
  • codeŠifra: HS-HR-293

Podroben opis nepremičnine

Na hribčku obsijanim s soncem, s  pogledom proti Umagu in Savudriji se prodaja novo naselje šestih čudovitih vil, različnih velikosti  od 150-200 m2 na zemljišču 12.000 m2. Istrske  vile so zgrajene kvalitetno, vgrajeni  so visokokakovostnimi material, vsaka posebej je čudovita in drugačna z lastno prepoznavno osebnostjo. Vse skupaj pa pripovedujejo zanimivo  zgodbo in predstavljajo privlačno celoto..... Čudovita kombinacija kamna, lesa in kovanega železa, skrbno izdelani detajli, razporeditev samih hiš in njihovih zemljišč  se krasno  dopolnjuje  z okolico in nas kar vabijo.... 

Ena od hiš je popolnoma končana in opremljena z vsemi priključki. Okolica je urejena. Na zemljišču je tudi že letna kuhinja in bazen. Ostalih pet hiš je potrebno še dokončati (položiti talne obloge, keramiko, sanitarno keramiko) in opremiti.

V bližini se nahaja še  "grotta" v izmeri cca. 250 m2, potencialna vinska klet ali večnamenski skupni prostor pod zemljo.

Atraktivno naselje  je obkroženo z naravo. Zaradi svoje lokacije je zelo primerno za turistični resort. Prava celoletna meka za lovce, gurmane, športnike, sanjače in uživače! Ker na eni strani meji na zemljišče bodočega golf igrišča, bo z njegovo izgradnjo še pridobilo na veljavi!   V bližini so številne znane in dobre restavracije, kmečki turizmi in vinske kleti.  Nahaja se le 7 km od mejnega prehoda  in letališča Sečovlje, 12 km od Portoroža ter 5 km 2 od Umaga.   

 

 

 

 

 

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Elektrikacheck Vodacheck Kanalizacija

Hiter kontakt

Pia Bizjak

Adriatic Properties