Jugovzhodna Slovenija, Metlika

11.000 €
= 733 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 15,00 m2
  • reorderVelikost (bruto): 15,00 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 3.775,00 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1994
  • codeŠifra: 3482

Podroben opis nepremičnine

RADOVICA, 15 m2, lesen, zgrajen l. 1994, 3.775 m2 zemljišča, V okolici Metlike v naselju Radovica posredujemo pri prodaji parcele na čudoviti lokaciji, na robu naselja. Parcelo odlikuje poleg ugodne lege še to, da je urejena in da ima prav poseben razgled, prodamo. Cena: 11.000,00 EUR

Dodaten opis

Na parceli se nahaja  manjši objekt-brunarica, ki je prvotno bil namenjen le za dnevno bivanje in spravilo pridelkov, vendar sta ga lastnika, zaljubljenca v naravo in to brunarico, uredila tako da ponuja prostor za spanje in krajše bivanje. Ob objektu je še manjša drvarnica v kateri so urejene sanitarije.  Pred brunarico pa je manjša terasa s katere se odpira pogled na sosednjo Hrvaško. Zemljišče pa je, posebej urejen in vzdrževan,  čudovit prostor namenjen za piknike, urejen travnik ter sadovnjak z različnimi vrstami sadnega drevja, grmičevja in različnih rožic. Na sami parceli je priključek za elektriko, voda je zagotovljena iz vodnjaka. Dostop na parcelo je po lokalni asfaltirani cesti in le manjši del po makadamu. Parcela je namenjena ljudem, ki bi se za konec tedna želeli umakniti v naravo z družino in prijatelji in uživati v popolnem miru.

 Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2%+ DDV.  pogodbene vrednosti.

Hiter kontakt

Gordana Piljić

Stanart d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: