facebook pixel

Izračun kredita

%
let

Želite poslati povpraševanje za kredit več bankam hkrati?

Zaprosite za brezplačno in neobvezujočo ponudbo za stanovanjski kredit pri izbranih bankah:

Vaš kontakt

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 307.1 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 746 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1998
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: H-15/2016

Podroben opis nepremičnine

Na Vrhniki v bližini centra mesta prodamo novejšo hišo, ki je klasificirana kot ne stanovanjska oz. poslovna stavba, ki jo je mogoče prekvalificirati v stanovanjsko-poslovni objekt. Primerna je za različne dejavnosti (zdravstvena, športna, pisarniški prostori..). Ima funkcionalno razporeditev prostorov, dva ločena vhoda  in je moderno grajena. Obsega dve izdelani etaže, ki imata skupaj 307 m2, mansardni del je še neizdelan. Predelati jo je mogoče v 3 ali 4 stanovanja. V pritličju je prostorna predsoba, tri večje sobe (en prostor primeren in že opremljen za ambulanto dejavnost), kopalnico s sanitarijami, shrambo in dva vhoda. V nadstropju je predsoba, štiri sobe, dve kopalnici s sanitarijami in prostorna, odprta terasa. V mansardi je možno izdelati dve večji sobi. Hiša in prostori so redno in skrbno vzdrževani. Vsi priključki, CK in topla voda na plin, v prostorih so klimatske naprave.

Urejena parcela je ravna in pravokotne oblike na kateri je večje število parkirnih mest, tlakovano dvorišče in za hišo urejena zelenica. V neposredni bližini vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovski center, pošta, …)

Stavba se trenutno uporablja v zdravstvene in športne namene, možna pa je predelava v več stanovanj ali kombinacijo stanovanjsko poslovno dejavnost. ZK je urejena in brez bremen.

V poštev pride tudi zamenjava za 2 ali 3 sobno stanovanje (cca. 780 m2) z lastniškim parkirnim mestom na Območju Trnovega, Prul, Rožne doline, Šiške.  
Vabljeni na ogled. Priložnost za dober nakup..
Za več informacij in za ogled pokličite 041/399-410.

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Elektrikacheck Vodacheck Kanalizacija

Hiter kontakt

Lojze Treven

Fesst d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: