facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Moderna vila na Koleziji

Ljubljana, Vič-Rudnik, Kolezija

 

TRENDEN DIZAJN, KI ZAGOTAVLJA KAKOVOSTNO IN STILSKO DOVRŠENO BIVANJE – OBJEKT

Sodobne arhitekturne rešitve in nadstandardni materiali so lepo vpeti v objekt, ki se odlično zlije s sosesko in okoljem.

 

ELITNA LOKACIJA NA KOLEZIJI

Idilična lokacija večstanovanjskega objekta se razteza med urbanim središčem ter zatišjem urejene soseske. Sodoben objekt tik ob parku Artura Toscaninija bo svojim stanovalcem zagotavljal nadstandardno bivanje ter veliko zasebnosti in miru.

 

SODOBNA ZASNOVA IN VRHUNSKO UDOBJE – STANOVANJA

Sodoben objekt prepriča z moderno zasnovo, edinstvenimi arhitekturnimi elementi in lepimi pogledi. Stanovanja z vrhunskimi tlorisi in čudovitimi zunanjimi površinami vsem generacijam ponujajo nadstandardno bivanje.

 

NADSTANDARDNA GRADNJA
Vila Toscanini stoji ob jugozahodnem robu Toscaninijevega parka na Jamovi cesti v Ljubljani, na vogalu odprtega kareja, ki je del soseske z značilno strukturo pozidave stanovanjskih vil in enodružinskih hiš.

Stanovanjski objekt je zasnovan kot vila blok s predvideno etažnostjo K+P+2+T, v katerem je šest stanovanj s tristransko orientacijo, pri kateri so dnevni prostori obrnjeni na jugozahod.

Elitna stanovanja se prodajajo v nadstandardni izvedbi do 5. gradbene faze. Cena vključuje izvedene tlake po izbiri kupca ter kopalnice , opremljene z vrhunsko sanitarno opremo višjega cenovnega razreda.

Vilo Toscanini so v priznanem arhitekturnem studiu Abiro približali vsem, ki se zavedajo, da je za vrhunsko bivanje potreben sklop več komponent, zato so ustvarili sodoben nizkoenergijski objekt, ki ga odlikujeta uporaba izjemno kakovostnih materialov in trenden videz.

Vrhunski izolacijski materiali zagotavlja dobro zvočno in toplotno izolacijo objekta ter s tem nizke stroške. Profesionalni pristop arhitektov, ki so v objektih z odličnimi tlorisi predvideli najvišji nivo bivanja, pa dokazuje, da gre za nadstandardni objekt.

 

SPROŠČENO BIVANJE NA ELITNI LOKACIJI
V naselju starejših meščanskih in sodobnih vil, tik za predelom fakultet, nedaleč stran od Mirja, med Trnovim in bazenom Kolezija, je izredno lepo, tiho mikrookolje, kjer se bohoti sodobna vila. Na eno stran je lepo odprta na Toscaninijev park, na drugi ji sosednji moderni objet daje lepo zavetje in ga stilno dopolnjuje.

 

UREJENA SOSESKA, MODERNA ZASNOVA IN IZJEMNA LOKACIJA
Objekt bo izkoriščal vse prednosti mesta, hkrati pa bo omogočal sproščeno bivanje v zeleni okolici trnovskega predmestja. Minimalistična zunanjost objekta bo zanimiv kontrast zeleni okolici.

Prestižen objekt bo sodobno zasnovan, pri gradnji bodo uporabljeni vrhunski materiali, zaradi nizkoenergijske gradnje pa se bo objekt ponašal z minimalnimi stroški vzdrževanja.

Stanovanja bodo moderna, privlačna ter arhitekturno dovršena.

Z velikimi okni bosta interjer in eksterier en povezan prostor, ki bo ponujal številne poglede na urejeno okolico.