facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Na Lokvi

Notranjsko - kraška, Postojna

Na mirni lokaciji, v neposredni bližini mestnega središča Postojna, končujemo gradnjo modernega večstanovanjskega objekta z osmimi stanovanji. Objekt se nahaja v dokončani mirni in urejeni soseski v ulici Na Lokvi. Stanovanja bodo vseljiva predvidoma v mesecu februarju 2020.

Predstavitev projekta:

Večstanovanjski blok na Lokvi bo imel etažnost P+1N+M. V bloku se bo nahajalo 8 stanovanj, velikosti od 52,8 do 96,3 m2 s pripadajočimi balkoni. Pritlični stanovanji imata velika atrija velikosti med 200-380m², ki nudita veliko možnosti za preživljanje prostega časa na terasi ali zelenici, ki jo je možno izkoristiti za postavitev žara ter vrtnega pohištva.

Objekt  se ponaša s toplotno izolirano fasado 15cm, ostrešje je leseno, streha je pokrita z betonsko kritino, vgrajena so 3 slojna okna izvajalca PVC Nagode. V vsakem stanovanju bodo vgrajene rolete na električni pogon, balkonske ograje bodo vroče cinkane in prašno barvane, vgrajena bodo protivlomna in protipožarna vhodna vrata. Objekt je grajen kot nizko energijski, vsako stanovanje ima svojo toplotno črpalko za talno ogrevanje in hlajenje.

Ponudba bo popolna za vsakogar, ki si želi biti oddaljen od vsakodnevnega hrupa urbanega središča, hkrati pa si želi izkoristiti vse prednosti, ki jih prinaša bližina centra mesta. Lokacija nudi veliko zelenih površin, kar bodo znali izkoristiti predvsem ljubitelji športa in mirnega ter udobnega družinskega življenja.

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč:

Čudovita zunanja ureditev
Lep razgled
Mirna in urejena soseska
Bližina mestnega središča
Lastniška parkirna mesta
Energetsko učinkovit in varčen sistem ogrevanja in hlajenja