facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Palais & Villa Schellenburg

Ljubljana, Center

Elegantna, svetla zgradba s harmonično dovršeno fasado in velikimi okni na novo določa kvaliteto življenja in udobje bivanja v Ljubljani.

Projekt obsega dve ločeni stavbi, Villo Schellenburg in Palais Schellenburg, s skupno bruto površino 52.720 m2.

V duhu Jakoba pl. Schellenburga, še danes cenjenega mecena Ljubljane, bodo na tem mestu nastala stanovanja, ki bodo izpolnila najvišja pričakovanja glede bivanjske kulture in kvalitete življenja.

Lokacija bo kupcem omogočala vsakodnevni stik z naravo in mestnim utripom. Lahko se bodo sprehodili do čudovitega mestnega jedra, odpravili na daljši sprehod na bližnji hrib Rožnik in se rekreirali v največjem mestnem parku Tivoli.

Palais Schellenburg

Zgradba Palais s šestimi nadstropji je okronana z dodatno, rahlo zamaknjeno sedmo terasno etažo, tako imenovanim penthousom. 110 stanovanj z 2 do 6 sobami se razprostirajo v etažah in nudijo od 62 m2 do razkošnih 345 m2 stanovanjskih površin ter zunanjih površin v obliki balkonov, teras in lož.

Penthouse s svojimi razkošnimi površinami teras poklanja stanovalcem zares slikovite razglede na park Tivoli, Ljubljanski grad in na mesto.

V pritličju je umeščenih 6 stanovanj s pogledom na vrt ter poslovne površine namenjene gastronomiji - bistroju in drugim dejavnostim, ki bodo stanovalcem nudile dodatno udobje. Luksuzna stanovanja vaš čakajo v Palais Schellenburg.

Villa Schellenburg


V Ljubljani ni moč najti ničesar, kar bi bilo arhitektonsko primerljivo z zgradbo Villa Schellenburg. 14 prostornih stanovanj s površino med 119 m2 in 225 m2 ter razkošno stanovanje s 335 m2 v penthousu so razred zase. Očarajo tako s premišljeno razporeditvijo kot z vrhunskim interjerjem in skrbno izbranimi materiali.

Posebnost Ville je njena jugozahodna fasada, kjer  se razprostirajo odprte, skoraj popolnoma zastekljene lože, ki podarjajo stanovanjem veliko naravne svetlobe, edinstven pogled na mesto pa v dom prinese čarobno mestno vzdušje.

Sodobna zgradba Villa Schellenburg s petimi etažami je okronana z rahlo v notranjost pomaknjeno terasno etažo. Za fasado peščene barve in ozkimi okni se razprostira 15 ekskluzivnih stanovanj, ki izpolnjujejo najvišja pričakovanja za udoben in kvaliteten način življenja.

 

PONUDNIK:
Tivoli d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana

 

KONTAKTNI PODATKI:
Mobilna številka: +386 40 505 081
Elektronski naslov: info@schellenburg-living.com
Spletna stran: https://www.schellenburg-living.com