facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Бесплатное приложение для вашего телефона

Скачать сейчас!

Гореньска, Kranj

250.000 €
= 2.275 €/m2*

Рассчитать ежемесячный платеж

Сколько вам еще нужно?

Общий

 • reorderПлощадь (bruto): 109.9 m2
 • expand_lessЭтаж: 2/2
 • date_rangeГод постройки: 1937
 • date_rangeГод капитального ремонта: 2003
 • reorderсостояние недвижимости: Ремонт
 • codeКод: S-121/2022

Характеристика недвижимости

 • Дополнительно
  check Балконcheck Подвалcheck Крытая парковкаcheck Садcheck Парковка
 • Отопление
  check Газ
 • Надстандарт
  check В буржуазном стилеcheck Очень солнечнo

Подробное описание недвижимости

center

stanovanje

Prodamo zelo lepo, prostorno in svetlo 3 sobno stanovanje z zelo dobro razporeditvijo prostorov,  na odlični lokaciji v bližini centra Kranja, blizu avtobusne postaje, ki ima tudi lastniško 150 m2 veliko zemljišče, kjer je garaža ter lepa zelenica / vrt.

Stanovanje se nahaja v mansardi/2 nizkega prenovljenega večstanovanjskega objekta,  zgrajenega leta 1937 ,ter leta 2000 kompletno adaptiranega,  skupne bivalne površine 109,90 m2, samega bivalnega dela 70,00 m2.

Stanovanje se nahaja na južnem delu objekta, obrnjeno je na vse tri strani in ima odprt razgled z balkona na Šmarjetno goro.

Stanovanje obsega predsobo-hodnik, dnevno sobo, kuhinja z jedilnico, spalnico, otroško sobo, delovno sobo, shrambo ter kopalnico z WC ter balkon. Kopalnica je zelo prostorna in ima tuš kabino. Stanovanje ima J lego, veliko svetlobe čez celi dan, odprt razgled na tri strani, ter je zelo toplo, kar se odraža pri nizkih obratovalnih stroških. V stanovanju so lastni merilci porabe (voda, ogrevanje, elektrika). Pripada mu prostorna klet v kletni etaži ter garaža zunaj.  Ogrevanje je CK-plin.

Lokacija je zelo dobra, saj je v neposredni bližini vsa potrebna infrastruktura, šola, vrtec, ZD, lekarna, avtobusna postaja, trgovina, pošta, banka,AC priključek…itd.  ZK je urejena. Stanovanje je zelo lepo in vredno ogleda in nakupa! Vabljeni.

Pogoj nakupa je, da kupec povrne prodajalcu, strošek agencije v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.

Več informacij na 030/65 64 63, Thomas.

страница в Интернете

http://www.fesst.si/

Быстрый контакт

Thomas Krelj

Fesst d.o.o.

Также хотелось бы, чтобы вы знали: