facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Gratis-App für Ihr Telefon

Jetzt downloaden!

Obalno - kraška, Piran, Lucija

338.000 €
= 3.004 €/m2*
Kontakt

Berechnen Sie Ihre monatliche Zahlung

Wie viel mehr brauchen Sie?

Allgemeines

  • reorderGröße (bruto): 112.5 m2
  • photo_size_select_largeGrundstück: 564 m2
  • tabBedroom 4
  • date_rangeGebaut: 1880
  • date_rangeUmbau: 1998
  • reorderEnergieausweis E
  • codeChiffre: 0824P

Inmobilien

  • Zusätzlich
    checkParkplatzcheckGartencheckTerrasse
  • Anschlüsse
    checkTelefoncheckKabelanschluss
  • Heizung
    checkKlimaanlagecheckStrom
  • Luxus
    checkKlimaanlagecheckMirna lokacijacheckNähe der NaturcheckSehr sonnig

Detaillierte Beschreibung verfügbar

Vaš novi prijeten dom z dvoriščem in oljčnikom, a le korak do Lucije. Z 2 stanovanjema, parkiriščem in v bližini storitvenih in trgovskih dejavnosti. Pokličite za ogled!

Odkrijte čarobnost zaledja z vso udobnostjo mesta na dosegu roke. V zaledju Lucije vas čaka ta edinstvena samostojna hiša, ki združuje dve stanovanji na parceli 564 m2. Zgrajena leta 1880 in obnovljena najprej v 80 letih in nato okvirno leta 1998. Hiša je potrebna prenove. Hiša nudi južno sončno lego, veliko dvorišče in idiličen oljčnik v najemu. S svojimi skupnimi površinami 112,50 m2 ponuja prostornost in zasebnost. Idealna za mlade družine ali pare, ki cenijo bližino narave in hkrati želijo biti blizu vseh mestnih ugodnosti. Ne zamudite priložnosti za ogled tega čudovitega doma, kjer se prepletajo tradicija, sodobnost in bližina narave.

V zaledju Lucije prodamo zanimivo hišo, etažnosti P+1. nad + M, skupnih površin 112,50  m2, grajeno 1880, nazadnje adaptirano okvirno leta 1998-2000, na parceli velikosti 564 m2,ki je sedaj namenjeno večjem vrtu pred in za hišo. Hiša ima na razpolago zunanji terasi, parkirišče. 

V pritličju je 1. stanovanje, ki obsega hodnik, kopalnico, dnevni prostor in kuhinjo in 2 sobi v 1. nadstropju. To stanovanje so lastniki namenili za dolgoročno oddajo.

Druga stanovanjska enota pa ima ločen vhod preko dvorišča v 1. nadstropje in obsega predprostor, dnevno sobo s kuhinjo, kopalnico, spalnico ter sobo v mansardi.   

Hiša se ogreva na klimo in električne naprave, možen priklop na  internet in tv.  

Lastniki imajo v najemu tudi parcele, kjer je urejen lep oljčnik ter parkirišče.

LOKACIJA:
Stanovanje se nahaja nedaleč od trgovin kot so Lidl, Tuš, Eurospin in Agraria ter v bližini gostinskih lokalov. Do Trgovsko poslovnega centra v Luciji, imate okvirno 2km, do plaže pa 3,5km. Avtobusna postaja se nahaja okvirno 5 minut hoje. Do središča Lucije imate pešpot in urejeno kolesarsko stezo. 

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + ddv pogodbene vrednosti.

POKLIČITE NAS za ogled te zanimive nepremičnine v Luciji - Portož na 05/ 6730 250 ali 040 208 108 (Casabela - nepremičnine na obali) ali  041/ 784 750 (g. Daniel Lovšin).

Schneller Kontakt

Daniel Lovšin

Casabela nepremičnine

Möchten Sie auch wissen: