facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Gratis-App für Ihr Telefon

Jetzt downloaden!
vio iconAgent Angebote Vio - Remote-Video für dieses Objekt sieht Mehr über VIO

Pomurska, Veržej

Kontakt

Berechnen Sie Ihre monatliche Zahlung

Wie viel mehr brauchen Sie?

Allgemeines

  • photo_size_select_largeGrundstück: 3915 m2
  • codeChiffre: P35-2024

Detaillierte Beschreibung verfügbar

Zazidljiva parcela, 3915 m2, Veržej, Veržej

Predstavljamo vam izjemno priložnost za nakup zazidljive parcele v slikovitem kraju Veržej. Parcela obsega skupno površino 3915 kvadratnih metrov, kar ponuja obilo prostora za različne možnosti razvoja.

Parcela se nahaja v Veržeju, čudovitem in mirnem kraju, ki združuje naravne lepote s strateško lokacijo. Veržej je znan po svoji prijetni atmosferi in bližini urbanih središč, kar omogoča udobno bivanje z vsemi potrebnimi storitvami v dosegu roke.

Zemljišče je zazidljivo, kar odpira številne možnosti za gradnjo stanovanjskih objektov. S svojo prostornostjo in odlično lokacijo je parcela idealna za razvoj družinskih hiš, počitniških domov ali drugih nepremičninskih projektov.

Dostop do osnovne infrastrukture, kot so voda, elektrika in kanalizacija, zagotavlja dodatno vrednost tej nepremičnini. Zaradi svoje pozicije v Veržeju je parcela odlično dostopna, kar olajša vsakodnevne potrebe in zagotavlja povezanost z okoliškimi območji.

Vabimo vas, da raziščete potencial te izjemne parcele. S svojo prostornostjo, zazidljivostjo in strateško lokacijo predstavlja odlične možnosti za različne namene. Priložnost za razvoj takšnega zemljišča je redka, zato ne zamudite te edinstvene priložnosti v Veržeju.
vio iconAgent Angebote Vio - Remote-Video für dieses Objekt sieht Mehr über VIO

Schneller Kontakt

Rajko Šimonka

Prips nepremičnine d.o.o.

Möchten Sie auch wissen: