facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

FREE app for your phone

Download now!

Ljubljana, Moste-Polje, Dobrunje

460.000 €
= 2.786 €/m2*
Contact

Anže Lenče

Anže Lenče s.p.

phoneCall

Calculate your monthly payment

How much more do you need?

General

  • reorderSize (gross): 165.1 m2
  • photo_size_select_largePlot size: 544 m2
  • date_rangeYear of build: 1980

Property features

  • Additional
    checkBasementcheckBalcony

Detailed property description

Prostorna hiša z možnostjo večih stanovanj na izredno prijetni in mirni lokaciji

V lepi, mirni in urejeni soseski umaknjeni od prometnih cest se nahaja družinska hiša z velikim potencialom. Lokacija je razpeta med središčem Sostra, priključkom na avtocesto in rekrecijskimi površinami. V neposredni bližini je tudi postajališče mestnega avtobusa. Prednost je, da je dostop do avtoceste oddaljen le minuto, ter da je vpadnica v mesto ena najmanj obremenjenih s prometnimi konicami. Vsi željni miru boste cenili oddaljenost hiše od prometnih cest in zelo zeleno lokacijo, hkrati pa takojšen dostop do vse infrastrukture in središča mesta.

Hiša, ki obsega skupno 283,73 m2, nudi veliko prostora in ima sledeč razpored:

Pritličje hiše (86 m2) obsega garažo, servisni prostor in samostojno manjše stanovanje. Stanovanje v tej etaži sestoji iz bivalnega prostora s kuhinjo, s spalnico in kopalnico.

V prvem nadstropju hiše (98 m2) se nahajajo dnevna soba, kuhinja z jedlnico in shrambo, tri spalnice in kopalnica. Iz dnevne sobe in kuhinje, ter iz ene od spalnic stopamo na balkon. Balkoni nizajo odprte in zelene poglede na sever, jug in zahod.

Mansarda hiše na 100 m2 površine nudi veliko prostora za dodatne bivalne prostore. Mansarda je trenutno v 3.pod. gradbeni fazi. Prenova mansarde namereč ni bila finalizirana in dokončno izvedena na podlagi že dodatno pridobljenega gradbenega dovoljenja za vzpostavitev dvostanovanjskega objekta. S tem se pridobi možnost ureditev dodatnega samostojnega mansardnega stanovanja z ločenim stopniščem in vhodom.  Spodnje stanovanje zaradi ločenega vhoda nudi možnost oddajanja.

Hiša se ogreva na kurilno olje v kombinaciji ogrevanja vode s toplotno črpalko, kar nudi nizke stroške.

Hiša prav zaradi funkcionalnega tlorisa in smiselne pozicije na parceli nudi bivanje več generacijam ali bivanje večih družin v samostojnih stanovanjih. 

Hiša bo prepričala večjo družino ali investitorja, ki vidi potencial za oddajanje oziroma prodajo večih stanovanj.

Okolica hiše nudi dovolj prostora za urejen vrt, prostor za druženje in parkiranje šestih avtomobilov.

Lokacija hiše je resnično ena lepših v okolici Ljubljane, saj so v v neposredni bližini trim steza, bike park ter razvejane sprehajalne poti, ki se nahajajo med Urhom, Golovcem, Mazovikom in Orlami. 

Vljudno vabljeni na ogled!

Quick contact

Anže Lenče

Anže Lenče s.p.