facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Slobodan app za vaš telefon

Preuzeti sada!

Podravska, Maribor, Metava

40.000 €
= 50,8 €/m2*
Kontakt

Nataša Lipovnik, dipl. ekon. (VS)

K2 FINANCE d.o.o.

phonePoziv

Izračunajte svoje mjesečne uplate

Koliko ti treba?

Općenito

  • photo_size_select_largePaket: 787 m2
  • codeKôd: Z-10/2357

Detaljan opis nekretnine

sončna lega

Prodamo zazidljivo parcelo

Parcela je v mirnem in idiličnem okolju, obdana z zelenjem in naravo. Lokacija je popolna za tiste, ki si želite umika od mestnega vrveža, hkrati pa želite ohraniti bližino potrebne infrastrukture. V bližini so trgovine, šola, dom ter ostale storitve, ki vam bodo olajšale vsakdanje življenje.

Zaradi svoje velikosti in oblike ima parcela ogromno potenciala za gradnjo vašega sanjskega doma. Arhitekti vam bodo pripravili idejni načrt, ki kaže na ustvarjalne in modernistične možnosti gradnje. Imeli boste dovolj prostora za vrt, bazen, vrtno uto ali pa za katere koli druge ureditve po svoji izbiri.

Ob parceli so vsi potrebni komunalni priključki, kar vam bo omogočilo enostavno in brezskrbno gradnjo. Parcela ima urejen dostop. Od samega mesta Maribor pa je parcela oddaljena le 6 km.

Vabljeni, da si ogledate to izjemno zazidljivo parcelo v Metavi, kjer si lahko ustvarite novi dom. Ne zamudite priložnosti, da si zagotovite prostor, kjer se boste počutili udobno in srečno. Za več informacij in ogled parcele nas kontaktirajte in se dogovorite za ogled in nakup.

Brzi kontakt

Nataša Lipovnik, dipl. ekon. (VS)

K2 FINANCE d.o.o.

Želite li znati: