facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Ptuj

229.000 €
= 925 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 247.6 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 79590 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1985
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 948

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Ptuj, okolica, kmetija

  Prodaja se posest, ki se nahaja vrh manjšega griča, na odprti, sončni legi, le nekaj kilometrov iz mesta Ptuj, v smeri Vurberk - Maribor.  

  Sred posesti se nahaja samostojna hiša, vseljena l. 1990, starejša hiša, hlev ter gospodarski objekti. Območje kjer stojijo objekti, obsega cca 3.280 m2 pozidljivega zemljišča, ostalo predstavlja kmetijsko zemljišče - pašnike in njive. Hiša obsega vhod, nekaj stopnic vodi v pritličje, kjer se nahaja prostoren hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, otroška soba, spalnica, kopalnica ter druga spalnica. Tlaki v parketu, sanitarije v keramiki. Stopnišče nas vodi v mansardo kjer se nahaja spalnica, otroška soba, kopalnica ter dve manjši nefinalizirani sobi (brez tlakov in opleskov) ter manjše podstrešje. V kletni etaži se nahaja garaža za dva avtomobila, velika kmečka soba - kuhinja z jedilnico, manjša garderoba, kurilnica ter velika shramba - klet. Urejene napeljave za elektriko (tudi trofazni), mestno vodo, vodo iz svojega zajetja, telefon ter pretočno greznico.  Ogrevanje urejeno centralno na peč na olje ter na peč na drva (stara cca 8 let).

  Hiša je grajena iz betonskih zidakov, nadgrajena iz siporeksa, ima leseno ostrešje, krito s kritino Hosekra (l. 2001), stavbno pohištvo še prvo - v leseni, termopan izvedbi. Ob hiši se nahaja starejša hiša, ki trenutno služi kot skladišče, hlev v tlorisu 261 m2 (st. gr., obnovljen l.1988, steha nova l. 2005), gospodarski objekt v tlorisu 184 m2 (gr. l. 1980), ter 92 m2 (gr. l. 1986). 

  Lokacija same posesti je odlična, vrh manjšega griča, v naselju z razpršeno, nestrnjeno gradnjo. Vse, ki bi se želeli ukvarjati s kmetijstvom, živinorejjo, poljedelstvom - BIO pridelavo, vinogradništvom ali sadjarstvom je lahko ta posest pravi izziv, zato vabljeni k ogledu. 

  Kupec prost plačila za posredovanje!

   

  Hiter kontakt

  Milena Jančič

  M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: