facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ig

97.000 €
= 63 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1535 m2
  • codeŠifra: PE8536

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Telefoncheck Kabelski priklj.check Greznica

Podroben opis nepremičnine

V naselju Zapotok (v osrčju hriba Kurešček), kjer so enodružinske hiše, prodamo v celoti zazidljivo večjo parcelo, z manjšim pritličnim montažnim vikendom ter pomožnim lesenim objektom (pridobljeno gradbeno dovoljenje).

Velikost zemljišča obsega 1.535 m2. Dostop do objekta je zagotovljen. Zemljišče leži na ravni, prisojni legi in je komunalno opremljeno (voda, elektrika, KTV). Nepremičnina je vsekakor primerna za nadomestno gradnjo. V kolikor pa je želja po investiciji, je možno parcelo razdeliti na dve parceli in zgraditi dva samostojna objekta oziroma dvojček.

Obstoječi manjši objekt ima sicer v pritličju kuhinjo z jedilnim kotom, dnevni prostor, kopalnico s sanitarijami ter manjšo spalnico. V objektu je tudi klet. Ogrevanje objekta je s pečjo na drva, ki je postavljena v dnevnem prostoru (krušna peč). Pomožna lesena lopa služi kot drvarnica.  

Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: