facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Rožna dolina

1.700 €
oglas za

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 100 m2
  • expand_lessNadstropje: Visoko pritličje
  • date_rangeZgrajeno: 1951
  • codeŠifra: WS-364

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Pokrito parkiriščecheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

V elitni soseski Rožna dolina oddamo 4 sobno stanovanje primerno za družine ali poslovneže. Stanovanje je v celoti bilo adaptirano v letih 2016 in 2017. Stanvanje je na novo dizajnersko opremljeno in je tudi višje kakovosti. V stanovanju so tudi unikatna mizarska dela, kot so vrata in pa spalnica (le to še čakamo) ter omarice v kopalnici. 2 sobi sta neopremljeni, saj si jih najemnik lahko prilagodi svojim potrebam. Prednost Stanovanja je ta, da se nahaja v neposredni bližini Centra mesta, prav tako je v njegovi bližni pošta, banka, osnovna šola, vrtec in pa tudi gimnazija. Blizu sta tudi nakupovalni center INTERŠPAR VIČ, ter Pekarna. Stanovanju pripadata tudi dva parkirna prostora eden pod pokritim nadstreškom in eden na prostem.

Urediti moramo še okolico trudimo se da bo okolica urejena do konca marca, je pa seveda vse odvisno od vremena. Stanovanje je drugače Vseljivo     takoj.

Cena najemnine znaša 1700, 00€/mesec + stroški.

In the Rožna dolina we rent a apartmant for 4 rooms (bathroom, bedroom, kitchen whit dining room, living rom and two anyother room) . Apartmant suitable for families or buisness people.

The apartment completely was renovated in 2016 and 2017 year. Flat is designer equiepped and higher quality. In the Flat also has unique joinery works suchs as doors and badroom. The flet is located nearby City Center Post office, bank, primary school, kindergarten, high school, shopping center INTERŠPAR VIČ and bakery. The Flat have two parking place.

The price is 1700, 00€/month + costs

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: