facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
oglas za Dolgoletne izkušnje pustijo sled.

Dolgoletne izkušnje pustijo sled.

Preverite naše pretekle projekte in reference.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (neto): 81.61 m2
 • reorderVelikost (bruto): 90.11 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje/1
 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderOpremljenost: Neopremljeno
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Atrijcheck Terasacheck Parkirišče
 • Priključki
  check Optikacheck Kabelski priklj.check Telefon
 • Ogrevanje
  check Toplotna črpalkacheck Talno gretje
 • Lega
  check Vzhodcheck Zahodcheck Jugcheck Sever
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

MODERNO - ZELENO - V MESTU

Posredujemo pri prodaji dvo stanovanjskega, nizko energijskega objekta, ki je trenutno, v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja. Novogradnja bo vmeščena v naselje eno in dvostanovanjskih hiš, ki se nahaja sredi zelenja, na območju pod Šmarno goro. Zemljišče na katerem se bo gradilo, je osončeno tekom celega dneva, razgledi so odprti, obomočje mestne infrastrukture v bližini (šola, vrtec, trgovina, mestni potniški promet, AC ring....). Pod projekt se je podpisal znani arhitekt IGOR FRELIH.

PREDSTAVITEV NOVOGRADNJE: gre za nizko energijski objekt, večplastna struktura zunanjih sten, ki so široke 35 cm od česar predstavlja samo izolacija fasade 15 cm širine (NEOPOR). Svetla višina etaže je 260 cm. Okna so PVC, slovenski proizvajalec RS okna PROFIL EFORTE, šestkomorna, trojno tesnenje, debelina profila 84 mm. Za vse zaključne elemente so oblikovani cenovni razredi, s korektnim zajetjem materialov višjega cenovnega razreda (npr. za vhodna vrata 2.500,00 eur, keramika 25 eur/m2, parket oz. vinilne obloge 30 eur/m2. Ogrevanje bo izvedeno s toplotno črpalko COOLWEX excluzive DUO - oz. enakovredno, radiator bo samo v kopalnici, povsod po hiši pa bo talno gretje. Objekt bo imel ravno streho, ki bo pohodna in v izključni uporabi lastnika zgornjega stanovanja, lastnik spodnjega stanovanja pa bo užival v lastniškem atriju. Vsaki enoti pripadata dve parkirni mesti.

Omenjeno stanovanje se razprostira na 81,61 m2 uprabne stanovanjske površine, pripada mu atrij v izmeri 114 m2, lopa v izmeri 8,50 m2 in že navedeni dve parkirni mesti, ki se razprostirata na 26,40 m2.

Notranjost predstavljenih prostorov boste lahko, v sodelovanju z arhitektom oz. projektantom, prilagodili potrebam vaše družine, prilagodili število sob in velikost posameznih prostorov.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca. Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat.

Objavljena cena vključuje izdelavo na ključ in že vsebuje DDV.

Po predstavitvenem ogledu same lokacije, vam bomo pripravili sestanek na sedežu izvajalca kjer vas bodo seznanili z načrtovanim potekom gradnje, predstavili vam bodo materiale, ki bodo vgrajeni v vaš novi dom in sam način izgradnje. Za objekt bo pridobljeno UPORABNO DOVOLJENJE.

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec poleg kupnine poravna polovični strošek prodaje v višini 2,44 % pogodbene vrednosti nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: