facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Videm

83.500 €
= 0,8 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 103500 m2

Podroben opis nepremičnine

Kupec prejme posestvo v celoti kot je spodaj opisano.

Prodam kmetijo v velikosti dobrih 10 hektarjev, ki leži na območju nature 2000 in ima ekološki certifikat, ki se brez težav prenese na novega lastnika.

Parcela je razdeljena na 4 hektarje gozda v katerem najdemo vrbe, breze, trepetlike, hrasti, gabri, jeseni, javorji, bukve, kostanje, orehe, breke… in na 6 hektarjev travnatih površin s sadovnjakom in vinogradom.

Sadovnjak je bil pred kratkim na novo posajen z visokodebelnim sadnim drevjem (150 novih dreves): jablane, hruške, češnje, višnje in nešplje.

Parcela ima ograjenih slabih 5 hektarjev travnatih površin z ograjo višine 2 metra in betonskimi stebri. V ogradi se pase 16 košut, 1 jelen in 10 mladičev. Infrastruktura za vzrejo divjadi je v celoti postavljena.

Skozi parcelo teče potok, ravninski deli ob potoku so primerni za pridelavo povrtnin v skupni velikosti 1,5 hektarja.

Vse kaj se na parceli trenutno pridela: meso, zelišča in sadje, ima že dodeljen ekološki certifikat in se pod tem produkti tudi tržijo.

Vrh parcele je zazidalna površina, ki ima krasen 360 stopinjski razgled. Ta del parcele zajema 1.400,00 m2 in bo primeren za gradnjo turistične infrastrukture, saj je bila iz naše strani letos oddana vloga za spremembo OPN (seveda je primerna tudi za izgradnjo privatnega objekta). Tako bo možno postaviti turistični objekt s prenočišči ter hiše na drevesu in glamping resort. Trenutno je na parceli butana hiša ter gospodarsko poslopje, ki ju je potrebno obnoviti.

Trenutno je na parceli narejen premični vikend. Gre za dva bivalna kontejnerja, ki sta v dobrem stanju in primerna za prenočišče ali pogostitve:

  • Opremljena jedilnica (miza in klopi), kuhinja (kuhalna plošča, delovni pult, hladilnik), spalnica (postelja), kopalnica (tuš kabina, umivalnik wc) in podstrešje ter terasa z dvema mizama in stoli.
  • Zraven bivalnih prostorov je nadstrešek za orodja in ostale pripomočke, ter slamnate bale, ki zadostujejo za zimo za živali. Prav tako spada zraven kamin za peko in piknike.

Zraven kmetije sodijo še traktor s priključki, ročno orodje, električna dvigalka in električni pastir.

Prosimo, da me kontaktirate zgolj zainteresirani na 040 884 243.

Cena ni zadnja in je stvar dogovora.

Lp, Jernej

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: