facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Škofljica

205.967 €
= 2.989 €/m2*
oglas za Dolgoletne izkušnje pustijo sled.

Dolgoletne izkušnje pustijo sled.

Preverite naše pretekle projekte in reference.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 68.9 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2017
  • reorderEner. izk. A2
  • codeŠifra: L3 A1-4

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

Odlično zasnovano stanovanje z racionalno razporejenim tlorisom, se nahaja v kompleksu novih treh NIZKO ENERGETSKIH (razred A2, poraba energije od 10 do 15 kWh/m2) večstanovanjskih stavb v mirnem zelenem naselju LANOVO na Škofljici (od konca leta 2017 tudi z avtocestnim priključkom).

Stanovanje je NOVO, zgrajeno v letu 2018 z že pridobljenim uporabnim dovoljenjem. Vseljivo takoj!

V oglasu je objavljena NETO tlorisna površina bivalnih prostorov, v to površino niso vključeni balkon/atrij, shramba ter parkirna mesta.

V neposredni bližini je osnovna šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, občina, gostilne, zavarovalnica, avtobusna postaja mestnega potniškega prometa, dom starejših občanov (npr. dostava kosila, ipd.)...

Večstanovanjska stavba je zasnovana tako, da je vsako stanovanje avtonomno (svoj sistem ogrevanja, hlajenja in rekuperacijskega prezračevanja), vsi stroški so merljivi. Stroški ogrevanja in hlajenja so zaradi dobre izolacije in rekuperacijskega zračenja izjemno nizki. 10 let vam ni potrebno plačevati rezervnega sklada, v primeru prijave stalnega bivališča pa ste še oproščeni plačila NUSZ za obdobje 5 let. Ogrevanje stanovanja in sanitarne vode je z mestnim plinom.

Pri gradnji so bili uporabljeni kvalitetni materiali priznanih izdelovalcev. Tudi oprema je priznanih blagovnih znamk (centralni rekuperatorji Brink, sanitarna keramika Ceramica Dolomite, sistem talnega gretja Uponor, radiatorji Vogel&Noot z ventili Danfoss, Vhodna vrata Dierre, plinske peči De Dietrich, PVC stavbno pohištvo AJM, kadi in banje Kolpasan, armature Grohe, dvigala Kone, ...). Večini stanovanj je možno tudi spreminjati postavitev predelnih sten, kar lahko izvedemo še pred polaganjem parketa.

Objavljena cena poleg stanovanja z balkonom/atrijem vključuje še dokončanje s parketi in vrati po izbiri iz široke palete (dobavni rok 8 tednov po plačilu are), shrambo z električno vtičnico vezano na stanovanje, pripadajoča lastniška parkirna mesta ter DDV! Posredniške provizije NI.

Pomagamo vam tudi pri pridobivanju izjemno ugodnih stanovanjskih kreditov pri kateri izmed naših partnerskih bank, pod znatno boljšimi pogoji!

Ne kupujete tlorisa, pač pa že dokončano stanovanje, kjer lahko že pred nakupom vidite, kako vam ustreza. Brez tveganja, da bi plačali aro za stanovanje, ki na koncu ne bi bilo zgrajeno in bi ostali brez are ter brez stanovanja!

Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe stanovanj na http://www.lanovo.si/sl/Cenik_stanovanj/

Na brezplačen ogled se lahko prijavite na: https://goo.gl/forms/R7TfaNPYlGcl9DhM2

Za več informacij pokličite:

  • Zdenka Žrlič Bahčič: 01/320 80 22
  • Miha Babnik: 01/320 80 21
  • Sprejemna pisarna: 01/514 15 95

Priložene fotografije pripadajo različnim stanovanjem.

Hiter kontakt

Prodajna ekipa Lanovo

TA-BU NEPREMIČNINE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: