facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Obalno - kraška, Koper

250.000 €
= 16 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 15599 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 301

Podroben opis nepremičnine

Zelo lepa, večja zaokrožena posest z gospodarskim objektom, na razgledni planoti v osrčju slovenske Istre, na sončni legi, z urejenim dostopom. Gospodarski objekt je tlorisnih dimenzij cca 70m2 ter nadstreškom cca 50m2. Dejansko rabo na zemljišču predstavljajo vinogradi, 1340 trt Refoška in Malvazije, oljčnik s 165 drevesi (starost 10 let), drugo sadno drevje ter zelenjavni vrt. Zemljišče ni v naklonu in je pretežno ravno. Za ljubitelje narave in miru. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno


Zelo lepa, večja zaokrožena posest z gospodarskim objektom, na razgledni planoti v osrčju slovenske Istre, na sončni legi, z urejenim dostopom. Gospodarski objekt je tlorisnih dimenzij cca 70m2 ter nadstreškom cca 50m2. Dejansko rabo na zemljišču predstavljajo vinogradi, 1340 trt Refoška in Malvazije, oljčnik s 165 drevesi (starost 10 let), drugo sadno drevje ter zelenjavni vrt. Zemljišče ni v naklonu in je pretežno ravno. Za ljubitelje narave in miru. Zemljiškoknjižno stanje je urejenoPosest ima lasten vodni vir, prilključek na vodovodno in elektroenergetsko omrežje. 

Pridobljeno je dovoljenje za posatvitev, gradnjo dodatnega objekta,  enostavnega objekta, zidanega v istrskem slogu, bruto tlorisne površine 35m2. Prav tako so pridobljena vsa soglasja komunalnih podjetij za priključitev objekta na elektroenergetsko omrežje, vodovodno omrežje ter je pridobljeno soglasje za ureditev dodatnega cestnega priključka. 

Zaradi izvrstne lege, naravne danosti ter lastnosti posesti je nepremičnina primerna tudi za turistične dejavmosti.

Hiter kontakt

Urbanistika d.o.o.

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: