facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Gorišnica

110.000 €
= 146 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 753 m2
 • codeŠifra: PP311

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Parcela za avtopralnico

  Prodamo gradbeno parcelo v vel. 753 m2, ki leži ob glavni cesti Ptuj - Ormož v kraju Gorišnica. 

  Lastnik je že pridobil projektno dokumentacijo in gradbeno dovoljenje za gradnjo avtopralnice in sicer za samopostrežno ročno avtopralnico, ki obsega dva boksa s streho, en nepokrit boks (za kombije in večja vozila) ter en boks za ročno sesanje avtomobila in zgradbo, v kateri bi bil prostor za kemično čiščenje avta ter komplet pralnica. 

  Lastnik je prav tako že plačal in dobil ves material, ki je potreben, da se naredijo in opremijo zunanji boksi. Ves material je že vštet v ceno. 

  Na željo kupca se lahko (brez dodatnega stroška) na novega lastnika prenese tudi podjetje (d.o.o.), ki se sedaj v lasti prodajalca.

  Avtopralnica bi tako stala na odlični lokaciji, v okolici pa je trenutno samo ena avtopralnica, zaradi česar je naložba v ta projekt dobra investicija. 

  V galeriji slik si lahko ogledate kako izgleda parcela trenutno v naravi in slike, kakšna bi izgledala avtopralnica po končani gradnji. 

   

  Hiter kontakt

  Andreja Farič

  Simak d.o.o

  Morda bi vas zanimalo tudi: