facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

219.990 €
= 1.571 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 140 m2
  • expand_lessNadstropje: 3
  • date_rangeZgrajeno: 1931
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: b5406d

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasa

Podroben opis nepremičnine

V centru Maribora, na Glavnem trgu, prodamo 4 sobno staro meščansko stanovanje. Stanovanje je v celoti obnovljeno! 

Po podatkih GURS-a zajema skupno 140,50m2 tlorisne površine, od tega stanovanjske površine 124,30m2, kletna shramba v izmeri 14,40m2 in balkonček, ki je nadaljevanje manjše terase in meri 1,80m2 površine.

Iz  stopnišča je vhod v hodnik iz katerega se vstopa v vse prostore. V kuhinji se nahaja tudi shramba, ločena WC in kopalnica, otroška soba z izhodom na teraso in balkon, utility soba (pralnica, likalnica,...), ki se lahko uredi tudi v spalnico, spalnica z garderobnim delom ter dnevna soba. Iz stanovanja je prelep pogled na Dravo in Pohorje na južni strani in na mestno jedro na severni strani.


Stanovanje je bilo v letu 2015 v celoti obnovljeno. Zamenjana so bila vhodna vrata, okna, obnovljene so bile elektro in strojne inštalacije, kopalnica,...

Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju večstanovanjske zgradbe, ki je bila zgrajena leta 1931.  Hiša ima notranje dvorišče,  na katerem se nahaja parkirišče ter drevesa in zelenica. Stavba se sproti dobro vzdržuje. V letu 2015 je bila zamenjana streha z novo kritino, na stopnišču so bila zamenjana vsa okna, v kratkem bodo obnovili/zamenjali vhodna vrata v stavbo. Predvideva se tudi gradnja dvigala na dvoriščni strani. Na dvorišču stavbe je manjše parkirišče, ki ga lahko koristijo stanovalci.
Urejen je telefonski, kabelski in priključek za internet. Ogrevanje je urejeno preko lastne električne peči. Strošek ogrevanja je, kakor tudi celotne porabe električne energije znaša letno cca. 1200 eur, kar pomeni mesečno cca. 100 eur. Ostali obratovalni stroški znašajo cca. 35 eur na osebo in se plačujejo upravniku - Staninvest d.o.o. V te stroške so zajeti stopniščna elektrika, čiščenje, odvoz smeti, poraba voda ( pavšal glede na št. oseb), stroški upravljanja in  zavarovanje stavbe. Prispevek za rezervni sklad znaša 40 eur mesečno. 

Stanovanje je vpisano v Zemljiško knjigo in je vseljivo po dogovoru. Vsa oprema je všteta v ceno.

Hiter kontakt

Urška Lebreht

DUAL nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: