facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Majšperk

143.000 €
= 477 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 300 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 60000 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2018
  • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
  • codeŠifra: 101170-94

Podroben opis nepremičnine

Iščete umik iz ponorelega sveta? Potem imamo pravo ponudbo za vas.

V osrčju neokrnjene narave se sredi vinorodnega gričevja Haloz razteza 60.000 m2 zemljišča, ki išče novega lastnika. Na njem stoji nova hiša v 3. gradbeni fazi velikosti 300 m2. Na parceli se nahaja tudi lasten izvir pitne vode, idilična lokacija pa omogoča poglede, ki segajo vse do sosednje Avstrije in Hrvaške.

V kolikor prepoznate v tem turistični potencial, pa vam razporeditev in tlorisi hiše omogočajo ureditev 7-ih apartmajev.

Tukaj so še vedno topla poletja, suhe in sončne zgodnje jeseni ter ostre zime – zares nekaj posebnega, saj tu še vedno lahko doživimo lepote vseh letnih časov.

Vse, ki ljubimo naravo, navdihujejo gozdovi bukev, kostanjev in hrastov. Negozdne površine pa razveseljujejo srce in dušo z vinogradi, travniki, pašniki in sadovnjaki. Idealno za vse, ki iščemo umik iz onesnaženih urbanih središč in neokrnjeno naravo, v kateri se lahko sprostimo in zadihamo s polnimi pljuči.

 

Prednost Haloz so privlačnost podeželske pokrajine in naravne znamenitosti, kot sta Krajinski park Šturmovci, kjer bivajo mnoge zaščitene vrste ptic, kačjih pastirjev in rastlin. Naravna znamenitost je tudi Donačka gora, kjer je bukov pragozd zaščiten od leta 1956, v bližini pa so srednjeveško mesto Ptuj, Terme Ptuj in Rogaška Slatina, kulturna dediščina in etnografsko bogastvo, pa dajejo Halozam velik turistični potencial.

Hiter kontakt

Roman Štefanič

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: