facebook pixel

Podravska, Kungota

73.600 €
= 921 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 79.9 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 951 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1996
 • date_rangeAdaptacija: 2018
 • reorderEner. izk. G
 • codeŠifra: 004929

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Terasacheck Parkirišče
 • Priključki
  check Telefon

Podroben opis nepremičnine


Manjša samostojna hiša v Svečini s skupno 951 m2 zemljišča - EKSKLUZIVNO PRODAMO!
Hiška se nahaja na izredno mirni, sončni lokaciji z lepim razgledom na okolico, v bližini centra Svečine oz. cca 5 km iz Zgornje Kungote. Dostop do parcele je urejen s trdim makadamom. Cesta je v zimskem času redno plužena, prav tako je urejen odvoz smeti. Parkirno mesto ima nadstrešek zgrajen l. 2016 in se nahaja tik ob nepremičnini.

Do objekta vodijo urejene stopnice. Pred objektom je prostor primeren za skupna druženja in vrtna lopa (letna kuhinja) s tekočo vodo. Okrog objekta nepremičnine je vrt z okrasnim drevjem in grmičevjem. Večji del parcele je travnat, primeren za ureditev vrta, manjšega otroškega igrišča ali manjše brunarice.
Hiška je bila zgrajena l.1996, prenovljena pa leta 2012. Je klasično grajena, zadnji del hiše pokriva večji balkon. Streha je pločevinasta kritina. Stavbno pohištvo je leseno. Okna imajo lesena polkna. Talne obloge so kombinacija PVC, keramike in laminata. Objekt je tudi delno podkleten v katerem je večnamenski prostor.

Hiša je bila skozi celotno obdobje vzdrževana. Opravljena so bila naslednja dela:
- zamenjana kritina l. 2018- prenovljen del kuhinje - novi kuhinjski aparati (pečica, kuhinjska pipa...)- zgrajen nadstrešek parkirišča l. 2016
Po podatkih iz gradbenega dovoljenja je neto tlorisna površina 79,9 m2 in obsega:
Pritličje obsega manjšo predsobo,sobo, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in dnevni prostor z kaminom in izhodom na balkon, kateri nudi čudovit pogled. V kopalnici so keramične ploščice. Objekt ima urejene priključke za elektriko in vodovod. Fekalije so speljane v enoprekatno greznico. Ogrevanje je urejeno na trdo gorivo (kamin) ali na električne radiatorje.

PREDNOSTI HIŠKE:- takoj vseljiva brez večjih vlaganj- urejeno gradbeno dovoljenje- priključki za elektriko, telefon, internet in vodovod- izredno mirna lokacija, za ljubitelje narave
Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Svečini, razen pošte, zdravnika in lekarne, ki se nahajajo v nedaleč oddaljeni Zg. Kungoti.
Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo in prosta vseh bremen ter vseljiva po dogovoru. Pridobljeno ima gradbeno dovoljenje.
NAMIG POSREDNIKA: Ali iščete sprostitev po napornem delu, počitek ali druženje s prijatelji? Si želite lepega razgleda? Morda iščete manjšo hiško, kjer bi lahko živeli v lepi naravi. Ta hiška vam vse to nudi, zato priporočamo ogled in morebitni nakup.


Hiter kontakt

Karmen Truntič

INSA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: