facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Hrvaška, Crikvenica

780.000 €
= 1.477 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 527.97 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1994
  • codeŠifra: I15632

Podroben opis nepremičnine

-

Stanovanjska stavba, Dramalj, Crikvenica, 527.97 m2

Apartmajski objekt kategoriziran s 3* se razprostira v štirih nadstropjih in se nahaja v Dramlju, mirnem mestu severno od Crikvenice. Hiša ima pritličje, dve nadstropji in mansardo, skupaj devet stanovanjskih enot. Vsak apartma ima opremljeno kuhinjo, spalnico, dnevno sobo, jedilnico in kopalnico. V pritličju sta dva dvosobna apartmaja in studi, ki jih lahko oddajate ali pa jih lahko združite v en apartma. V drugem nadstropju sta dva enosobna apartmaja in podstrešje. Skupna stanovanjska površina je 527m2. Pred stavbo je zagotovljeno ograjeno parkirišče, možno pa je parkirati tudi pred stavbo na ulici. Apartmaji so zelo prostorni, moderno opremljeni in opremljeni s klimatsko napravo, LCD TV, DVD predvajalnikom, pralnim strojem, sefom, likalnikom in kuhinjsko posodo ter pomivalnim strojem.

Dramalj je izjemno turistično letovišče z zasebnimi vilami, številnimi novozgrajenimi stavbami in apartmaji v zasebnih nastanitvenih objektih in je zato idealen kraj za miren oddih. Objekt ima izjemne ocene, ocena 9,3 kaže veliko zadovoljstvo najemojemalcev in velik poslovni potencial. Možen je prevzem dela oziroma posla oddajanja v najem. 

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za PDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o.  izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: