facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Grosuplje

195.000 €
= 222 €/m2*
oglas za Projektiranje interierja

Projektiranje interierja

Celovita storitev

Svetujemo pri izbiri, načrtovanju, oblikovanju in izvedbi.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 878 m2
  • reorderVelikost (bruto): 878 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2015
  • codeŠifra: WS-9574

Podroben opis nepremičnine


Dostop do hiše je urejen - ravnokar je bil položen grobi asfalt do hiše s čimer se je asfaltiralo tudi parkirišče pred hišo. Ravnokar poteka tudi ureditev okolice z ozelenitvijo.

Predvideno je ogrevanje s toplotno črpalko (optimalno glede na že vgrajeno talno ogrevanje). Zunanja terasa je izdelana iz posebnega masivnega lesa in je max. zaščitena proti zunanjim vplivom. Ponuja tudi različne možnosti še dodatnega osenčenja. Za hišo je veliko prostora za odprto kuhinjo ali delavnico.

Hiša se nahaja v zaselku povsem novih stanovanjskih hiš. Nahaja se le 18 km oddaljena od Ljubljane oz. slabih 20 min vožnje.

130 m2 (stavbišče meri 84 m2), ki je bila v osnovi zgrajena leta 2015, vendar do 4. gradbene faze. Ostalo zaključeno šele v letu 2018. Hiša stoji na velikem zemljišču velikosti 878 m2.

Razporeditev prostorov hiše:

- Pritličje / spodnja etaža: hodnik, mala kopalnica, kurilnica/utility, velik odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom na teraso. Po celotni površini vgrajeno talno gretje.


- Pritličje oz. visoka mansarda / zgornja etaža: hodnik, velika spalnica, 2 otroški sobi in 2 kopalnici. Po celotni površini vgrajeno talno gretje.

Hiša je zgrajena povsem klasično. Zunanjost hiše je zaključena (razen zaključnega sloja "cokla"). V notranjosti so vse inštalacije že razpeljane po celotni hiši, položeno je talno ogrevanje z estrihi, urejene knauf obloge sten in stropov, postavljene predelne stene. Potrebno je urediti še: položiti talne podlage (parket/keramika), dokončati zaključna slikopleskarska dela, obložiti stopnišče, namestiti notranja vrata ter opremiti.

Hiša ima svojo hišno številko in je prikljopljena na električno omrežje ter vodo.

Lastništvo hiše je urejeno in bremen prosto. Mogoč je takojšen prevzem. Na željo se lahko dogovorimo za finalizacije hiše oz. izdelave "na ključ".

Hiša se prodaja zaradi deljenega delovnika, ki nam ne omogoča bivanje izven Ljubljane.

Za več informacij pokličite na 040 460 885.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: