facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Zadar

112.665 €
= 105 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 1073 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: I16500

Podroben opis nepremičnine

Žman, Dugi Otok, Gradbeno zemljišče, 1.073 m2.

Stavbno zemljišče za stanovanjsko rabo, površine 1.073 m2. Nahaja se v stavbnem območju v grajenem delu naselja. Možno je zgraditi (P + 2 / 10m) do 5 stanovanjskih poslovnih stavb, tako da so stavbe prosto stoječe, dupleksne ali vrstne. Obstajajo idejni projekti za 3 ali 4 luksuzne stanovanjske enote. Priključena sta električna energija in voda.

Žman se nahaja v zalivu Žmančica, obdan z Gračino, Velikim in Malim Slotnjakom. Prvič se omenja v 13. stoletju, v bližini pa so tudi znamenitosti iz prazgodovine. Posebnosti so rodovitna polja na območju Malog in Velikega jezera. Domačini bodo z veseljem svojim gostom ponudili svoje pridelke, okus domačega vina, sira in oljčnega olja pa bo zagotovo ostal v spominu vsem dobrim ljubiteljem hrane.

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za PDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o.  izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.

Hiter kontakt

Karmen Ciber

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: