facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Hrvaška, Umag-Umago

207.000 €
= 1.683 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 123 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1000
  • codeŠifra: I17179

Podroben opis nepremičnine

-

Umag, Šoši, kamnita hiša z velikim vrtom, 123m2.

Nedaleč od Umaga se nahaja dvonadstropna počitniška hiša z velikim vrtom v izmeri 802m2. Hiša je sestavljena iz pritličja, odprte dnevne sobe z jedilnico in kuhinjo s pokrito verando, kopalnice in velike delovne sobe s kopalnico in shrambo, predprostora in stopnic, ki vodijo v drugo nadstropje hiše. V drugem nadstropju hiše sta dve spalnici, kopalnica z WC-jem in loža. Velik vrt omogoča gradnjo bazena, dodatne objekte in podobno, lokacija pa omogoča mirno bivanje. Hiša se lahko uporablja tako za stalno bivanje kot tudi za oddajo.

Umag in številne plaže so 5 minut vožnje oddaljene. Umag je mesto na zahodni obali Istre, 10 km čez slovensko mejo. Umag je priljubljena turistična destinacija, predvsem zaradi svojih naravnih lepot in geografskega položaja, športa (ATP Croatia Open, Rokometni festival, Tour of Croatia, nogometni tabori Juventusa in Barcelone).

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za PDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o.  izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: