facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Žalec

21.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 2018
  • codeŠifra: PZ00327MN

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

-

V naselju Gotovlje oz na severni strani AC, malo naprej od cerkvice Sv. Jedrt (da boste lažje vedeli kje je mikrolokacija parcele), se na izredno lepi sončni, razgledni lokaciji  prodaja parcela – delno  stavbno, delno kmetijsko zemljišče (predmet prodaje sta dve parceli,  ena kpl stavbna, druga kpl kmetijska). Parcela ima v spodnjem-stavbnem delu rahel naklon, v zgornjem – kmetijskem pa je naklon večji -  primeren za sadovanjak ali vinograd (kjer je pred časom tudi bil). Skupna velikost zemljišča je 1435 m2 (803 m2 stavbnega in 632 m2 kmetijskega) ter se nahaja cca 3 km od centra Gotovlj (cerkev, trgovina, gostišče, šola, vrtec.....) oz cca 4 km od Žalca (kjer je vse ostalo).

Zemljišče se nahaja na sončni legi, dostop do zemljišča je urejen po lokalni asfaltirani cesti in  je urejeno tudi vzdrževanje – pluženje ceste. Spodnji del parcele ima rahel naklon, s pogledom proti Gotovljam – Žalcu...., oz zelenim gričem za njim, kar lokaciji daje še dodatno privlačnost.  Lokacija vam nudi mir, »objem« narave, sicer je  nekaj sosedov, vendar vam velikost in lega parcele zagotavlja dovolj zasebnosti. Seveda pa je parcela tudi dovolj velika, da boste lahko poleg hiše »z dodatki«, imeli tudi dovolj prostora za zelenjavni vrt, sadno drevje, vinograd, zelenico, otroško igrišče, bazen, piknik prostor….. Na parceli je samo majnša vinska klet (priročna shramba za začetek gradnje) in tako boste lahko po ureditvi dokumentacije pričeli z gradnjo. Na parceli je že priključek vode (jašek s števcem) in električni kabel (pripeljan na parcelo), tudi telefonski vod je v bližini parcele ze fekalije pa je predvidena čistilna naprava.

Sama lokacija pa je dovolj blizu Žalca in AC odcepa Žalec ali Šempeter, da ste v vsega nekaj min v mestu ali na AC, ali po opravkih, hkrati pa si boste uredili svoj »mirni bivalni kotiček« v objemu narave in sosedov.

 Za vse informacije nas lahko pokličete na 041/538-419 in se tudi dogovorimo za ogled. 


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: