facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Podčetrtek

35.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 1925
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PZ00532AN

Podroben opis nepremičnine

-

V Sodni vasi na mirni lokaciji v neposredni bližini Podčetrtka prodamo zemljišče v velikosti cca. 2500m2 (točna kvadratura oz. odmera se bo naredila v dogovoru s kupcem) od tega je cca. 2000 m2 stavbnega in 500m2 kmetijskega zemljišča. Na omenjenem zemljišču se nahaja gospodarsko poslopje iz leta 1925, ki je statično ustrezno, vendar je potrebna popolna prenova.
Ponujamo pa vam tudi možnost nakupa celotnega zemljišča, ki obsega še stanovanjsko hišo v velikosti cca. 1000m2 (parcela se bo odmerila po predhodnem dogovoru- možnost odmere v velikosti med 800m2 in 1000 m2 metri), po ceni 49.000 EUR.
Samo zemljišče ima rahel naklon je primerno za gradnjo stanovanjske stavbe, prav tako pa je zaradi neposredne bližine Podčetrtka in možnosti postavitve turističnih kapacitet (apartmajev) zemljišče zanimivo tudi za tiste, ki si želijo ukvarjati s turizmom.
Sicer pa naselje Sodna vas (Podčetrtek je oddaljen 5 min vožnje) spada pod občino Podčetrtek. Podčetrtek znan po turizmu, je središče pokrajine ob reki Sotli, vabi obiskovalce z Termami Olimia, ki se lahko pohvalijo z laskavim nazivom najboljši wellness center v Sloveniji, vasjo Olimje s samostanom in eno najstarejših lekarn v Evropi, ter s Kozjanskim parkom, ki je od l. 2010 pod UNESCO-vo zaščito kot biosferni rezervat.
Posestvo odlikujejo dostopnost, neokrnjenost in mirnost lokacije. Za več informacij oz ogled pokličite na 041/741-602 (Aljaž).
 


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: