facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana okolica, Domžale

780.000 €
= 5.026 €/m2*
oglas za Projektiranje interierja

Projektiranje interierja

Celovita storitev

Svetujemo pri izbiri, načrtovanju, oblikovanju in izvedbi.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 155.2 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 6cd3b

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

155,2 m², samostojna, zgrajena l. 2001, 13.108 m² zemljišča, domačija, unikatna nepremičnina, odlična lokacija v naravi, dva stanovanjska objekta, kmetijski objekt, pomožni objekti, bazen, prodamo. Cena: 780.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji unikatne nepremičnine, urejene domačije na Sveti Trojici pri Domžalah, le nekaj minut oddaljene od avtocestnih priključkov Domžale in Krtina.  Domačija se nahaja v mirnem okolju, v objemu zelenih površin, hkrati pa ima urejeno infrastrukturo.

Posestvo obsega 13.108 m² površin od tega je, 6.039 m² kmetijskih površin, 6.242 m² gozdnih površin, ostalo pa je stavbno zemljišče, ki se uvršča v območje posamične poselitve - Ak.

V okviru posesti sta zgrajena dva stanovanjska objekta, letna kuhinja z bazenom, pomožni kmetijski objekt, lopa za spravilo orodja ter čebelnjak. Oba stanovanjska objekta sta neodvisna eden od drugega, vsak s svojo hišno številko.

Stanovanjski objekt zgrajen leta 1980 obsega klet, pritličje in mansardo. Neto površina objekta znaša 118,2 m². Stanovanje je v celoti opremljeno in primerno za takojšnjo vselitev.

Novejši objekt zgrajen leta 2001 je klasično grajen, arhitekturno zasnovan na način, ki odraža tipičen stil podeželske gradnje. Vsi vgrajeni materiali so kvalitetni in trajni. Pred objektom je ogrevan bazen, ki ga je možno uporabljati čez celo leto. Letna kuhinja je zastekljena, znotraj pa je odprt kamin za žar in šamotna krušna peč.

Pomožen kmetijski objekt znaša po podatkih iz uradnih evidenc 143,6 m² neto tlorisne površine, v kar ni vračunana površina direktno pod ostrešjem. Izdelan je iz kvalitetnega, strojno obdelanega smrekovega in hrastovega lesa, primeren pa je za skladiščenje kmetijske mehanizacije ali spravilo pridelka.

Na severnem delu posesti stoji še manjša lopa za spravilo orodja in čebelnjak.

Del posesti, ki je v območju gozdnih zemljišč je možno preurediti v parkovno ureditev, s posamičnimi drevesi.

Celotna posest je ograjena in zagotavlja visoko stopnjo intime. Primerna je za kupce, ki iščejo pristen stik z naravo ter cenijo mir in udobje. Površina in lega zemljišča, kot tudi obstoječi objekti, predstavljajo visok potencial za samooskrbo s hrano (prvenstveno sadje in  zelenjava, možna pa je tudi nastanitev živine in drobnice v pomožnih objektih).

Komunalni priključki vodovod, elektrika, telekomunikacija so urejeni.

Ostali pogoji prodaje:

Prevzem objekta  je možen po plačilu celotne kupnine.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.

Hiter kontakt

Anže Nahtigal

Salomon nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: