facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Škofja Loka

369.000 €
= 1.419 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 260 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 590 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2008
 • codeŠifra: HP3

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Samostojna hiša, Grenc

  Klasično in kvalitetno grajena novejša hiša je idealno pozicionirana v manjšem naselju, blizu narave, a obenem nedaleč od Škofje Loke, Kranja in Ljubljane. Vsa infrastruktura, ki je potrebna za udobno bivanje urbane družine, se nahaja v bližini: šola, vrtec, banka, trgovine in avtobusna postaja. Iz hiše se odpira pogled proti Lubniku pa tudi na sever proti Karavankam. Odlična in lahko dostopna lokacija. Del hiše se lahko preuredi v poslovne prostore.

  Hiša po enajstih letih deluje kot nova zaradi kakovostne gradnje in rednega vzdrževanja. 

  Je v celoti podkletena, garaža, ki je velika 46 m2, sprejme dva avtomobila, zunaj pa je dovolj prostora za več vozil. Živa meja nudi veliko zasebnosti, za prijetno preživljanje prostega časa zunaj hiše pa poskrbita dve nadkriti terasi.

  Nahaja se ob trenutno glavni cesti Kranj - Škofja Loka, a v gradnji je obvoznica, tako da bo v kratkem času ta lokalna cesta popolnoma razbremenjena in namenjena resnično samo lokalnemu prometu. Pa tudi sicer se na tem delu ceste zelo počasi vozi (hitrostna omejitev plus semafor).

  Urediti je možno etažno lastnino in hišo razdeliti na dva samostojna dela oz. dve ločeni stanovanjski enoti.

  Neto uporabne stanovanjske površine je cca 150 m2 v dveh etažah, obsega velik dnevnobivalni prostor z jedilnico in kuhinjo, 5 sob in dve kopalnici. Poleg tega pa še garažo, shrambo, kurilnico ... Podstreha je trenutno neizdelana, možno pa jo je spremeniti v bivalne prostore.

  V kolikor si želite živeti v prijetni, svetli, kakovostno zgrajeni in sodobno zasnovani samostojni hiši, blizu narave in blizu urbanih središč, nas čimprej pokličite in dogovorili se bomo za ogled. 

  Kupec ne plača provizije. Ogled je možen izključno po predhodnrm dogovoru, prosim pokličite 051 323333.

  Hiter kontakt

  Boris Milaković

  Casa 69 nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: