facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Cirkulane

12.000 €
= 2,0 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 6.093 m2
  • codeŠifra: 1279

Podroben opis nepremičnine

Ptuj, Cirkulane, Paradiž

Prodaja se posest, zemljišče, ki je delno pozidljivo,  delno pa kmetijsko, nahaja se vrh griča v Paradižu, v občini Cirkulane.

Posest deli asfaltirana vaška cesta (javna cesta), ob cesti nekoliko lažji nagib, ki se stopnjuje po hribu navzdol. Ob cesti, kjer stoji manjši starejši objekt, kot hlev ter manjša montažna garaža se rasteza pozidljivi del posesti, kjer je moč graditi, vsa infrastruktura za gradnjo v neposredni blližini. Posest na drugo stran ceste je povsem kmetijsko zemljišče, precejšen del ograjen, primerno za pašo živali, lahko pa se uredijo vrtovi, se zasadi z sadnim drevjem ali vinsko trto, saj gre za odlično odprto, južno lego.

Prav tako je v času zime poskrbljeno, da je cesta očiščena. Ne daleč vstran, v Cirkulanah se nahaja šola, trgovina, zdravnik, pošta ter drugo...  Skratka vabljeni v prečudovite Haloze, v objem narave in miru. Možnost tudi najem posesti.

 

 

Kupec prost plačila za posredovanje.

Hiter kontakt

Milena Jančič

M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: